Diriliş Ertuğrul bitiyor mu sorularına yapımcıdan açıklama!

TRT ekranlarında yayınlanan ve rekorlara doymayan dizi Diriliş Ertuğrul'un önümüzdeki sezon yeni bir sayfa açacağı ve Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağı haberlerine, dizinin yapımcısından açıklama geldi!

Sibel Karagöl
19 Nisan 2017 - 19:42
Gündem

TRT ekranlarında yayınlanan ve rekorlara doymayan Diriliş Ertuğrul dizisi hakkında geçtiğimiz hafta büyük bir iddia ortaya atıldı. Tarihin seyrine uygun olarak devam eden dizinin gelecek sezonunda yeni bir döneme girileceği ve Ertuğrul Gazi'ye yeni dönemde yer verilmeyeceği söylentiler arasındaydı.

17-04/19/d4.jpg

Senaryo gereği dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağı haberlerine, dizinin yapımcısından açıklama geldi!

17-04/19/dirana.jpg

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve tasarımcısı Tekden Film'in patronu Mehmet Bozdağ bu haberlere yönelik bir duyuru yaptı. Bozdağ'ın resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu haberlerin asılsız olduğunu ve Engin Altan Düzyatan'ın sezon sonunda diziden ayrılmayacağını vurguladı.

Mehmet Bozdağ'ın açıklaması:

17-04/19/h.Jpeg

Deneyimli oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un 85. bölüm fragmanı sizlerle.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi yeni bölümüyle bu akşam TRT ekranlarında sevenlerinin karşına çıkacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin