Diriliş Ertuğrul film oluyor!

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ açıkladı: Diriliş Ertuğrul film oluyor. Seyircisinin her hafta büyük bir ilgiyle izlediği dizi 4. sezonunda biteceğini açıkladı.

Berfu Gürle
06 Kasım 2017 - 10:52
Gündem

Trt1 ekranlarına gelen Diriliş Ertuğrul dizisinden sevenelerine güzel haber Diriliş Ertuğrul film oluyor. Dizi 3. sezon sonunda Ertuğrul'u anlatmış olacak ve devamında Ertuğrul'un oğlu olan Diriliş Osman ile 4. sezonu ekranlara gelecek. 

Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtlayan Bozdağ, Engin Altan'ın Diriliş projelerinde olup olmayacağı sorunduğunda henüz kesinleştirmediklerini söyledi. Reytinglerde oldukça iyi bir başarıyı elde eden dizinin Ertuğrul kısmı 3. sezon boyunca sürecek.

 17-11/06/dirilis-ertugrul-film-oluyor.jpg

Geçtiğimiz sezonda Engin Altan Düzyatan'ın ölüp ölmeyeceği merak edilen dizide Mehmet Bozdağ'ın kesin açıklaması ile dizinin 3. sezon sonunda dizinin Ertuğrul kısmının biteceği kesinleşti. Dizinin 4. sezonunda Diriliş Ertuğrul'un oğlu Osman'ın anlatılacağı Diriliş Osman'ın çekileceğini söyledi. Ayrıca Diriliş'in filminin çekileceğini de müjdeledi.

"Kut'ül Amare başta film olacaktı"

Kut'ül Amare dizisini ilk etapta film olarak düşündüğünü söyleyen Bozdağ, Darbe girişimi olunca filmin dizi olması için gerekli konuşmaları gerçekleştirmiş ve dizi olma kararı alınmış. Dizinin geçen Pazartesi çekimlerinin başladığı bilgisinide veren Bozdağ bu projenin Diriliş Ertuğrul'dan 10 kat daha zor olduğunu söyledi. Tamamen gerçek tarihe birebir bağlı kalındığı için dizinin oldukça ince işlendiğini açıkladı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin