Diriliş Ertuğrul oyuncuları hayranlarıyla buluştu

Tekden Film tarafından yapılan ve TRT 1'de yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisinin oyuncuları Kayseri'de sevenleriyle bir araya geldi.

resim yok
23 Ocak 2015 - 11:34
Magazin

Tekden Film ve Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Derneği tarafından Kadir Has Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşi öncesinde dizide "Ertuğrul"u canlandıran Engin Altan Düzyatan, basın mensuplarına açıklama yaptı.
 

Dizinin çok iyi ilerlediğini ifade eden Düzyatan, "Tahmin ettiğimiz ilginin de üzerinde bir ilgiyle karşılaştık. Artık yedinci bölüme geldik. Bu kadar yoğun ilgi gördüğümüz için çok mutluyuz. Dizi için çok yoğun emek harcıyoruz" diye konuştu.
 

Dizinin yaklaşık 8 aylık ön çalışmanın ürünü olduğunu belirten Düzyatan, ilgiyi görünce emeklerin karşılığını aldıklarını düşündüklerini söyledi.
 

 

Diziyle alakalı ilk defa Kayseri'de söyleşiye katılacaklarını belirten Düzyatan, şöyle devam etti:
 
"Salonun tamamen dolmuş olması dizinin ne kadar çok ilgi gördüğünün somut bir göstergesi. Aslında tahmin ettiğimizden daha büyük bir sevgiyle karşılaştığımızda mutluluğumuz daha çok artıyor, yorgunluğumuz da azalıyor. Başarı bizi her zaman motive ediyor. Beğenilmek için, ilgi görsün, taktir görsün diye yapıyoruz bu işi. Böyle bir başarı yüreğimizde vardı, istiyorduk ama ilk bölümden itibaren bu kadar büyük bir sevgiyle karşılanmak biraz da olsa açıkçası beni şaşırttı. Ben bölümler ilerledikçe beğeninin, sevginin artacağını düşünüyordum. Daha ilk bölümden böylesine bir sevgi ve ilgiyle karşılaştık. Bundan dolayı da çok mutlu olduk. Emeklerimizin karşılığını aldığımızı görmek bizi ayrıca sevindiriyor."
 

 

Dizide Ertuğrul Gazi'yi canlandırdığını anımsatan Düzyatan, Ertuğrul Gazi'nin Türk tarihinde çok önemli bir karakter olduğunu vurguladı.
 

Ertuğrul Gazi ile Türk toplumunda kendine gelmenin söz konusu olduğunu ifade eden Düzyatan, "Ertuğrul Gazi olmanın yükü ağır ama elimizden geldiği kadar altından kalkmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
 

 

Tekden Film Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, beklentinin üzerinde bir ilgiyle karşılaşmaktan dolayı mutlu olduklarını, dizinin reyting rekorları kırdığını, sosyal medyada dünya çapında çok büyük etki gördüğünü söyledi.
 

Dizide "Ertuğrul"u canlandıran Engin Altan Düzyatan, "İbnül Arabi"yi canlandıran Osman Soykut ve "Turgut Alp"i canlandıran Cengiz Coşkun, sevenleri tarafından ilgiyle karşılandı ve fotoğraf çektirdi.
 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin