Diriliş Ertuğrul reytingleri salladı

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş ‘’Ertuğrul’’ 34. Bölümü ile de izleyiciyi ekrana kilitledi. Diriliş “Ertuğrul” tüm gruplarda reytingleri sallarken Ertuğrul ile İbn Arabî’nin kavuşma sahnesi geceye damgasını vurdu.

resim yok
19 Kasım 2015 - 13:18
Reyting

TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Diriliş Ertuğrul 34. Bölümüyle de reytingleri zirvede kapatarak izleyiciden de tam not almayı başardı. Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren reytinglerin zirvesinde yer alan Diriliş “Ertuğrul” dizisi dün akşamki bölümüyle de tüm gruplarda reytingleri salladı. Diriliş “Ertuğrul” 34. bölümü AB’de 11.25, ABC1’de 11.55 ve Total’de 7.66 oranında reyting alarak en yakın rakibini ikiye katladı. 

 

Kendisine müjdelenen emaneti almak için babası Süleyman Şah’ın mezarına giden Ertuğrul Bey (Engin Altan Düzyatan) ile İbn Arabî (Osman Soykut) mezar başında kavuşma sahnesi ise sosyal medyada gündem oldu. İbn Arabî’nin Ertuğrul’a söylediği ‘’Emaneti ehline veriniz. Fütüvvet Ehli seni bekler vazifeyi almaya hazır mısın?’’ repliği sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin