Diriliş Ertuğrul yine zirvede!

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş “Ertuğrul” önceki akşam yayınlanan 44. bölümüyle de reytingleri zirvede kapattı.

resim yok
04 Şubat 2016 - 17:16
Yeni Bölüm

Reytinglerde zirvedeki yerini koruyan dizi sosyal medyada da #ZaferinŞerefi hashtagi ile Türkiye gündeminde saatlerce birinci kalmayı başardı.

 

Yayınlandığı günden buyana reytinglerde birinciliği elinden bırakmayan Diriliş “Ertuğrul” 44. bölümüyle de reytingleri zirvede kapatarak izleyiciden tam not almayı başardı. Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren reytinglerin zirvesinde yer alan Diriliş “Ertuğrul” dizisi dün akşamki bölümüyle de yine tüm gruplarda birinci olmayı başardı. Diriliş “Ertuğrul” 44. bölümü AB’de 12.97 ABC1’de 11,45 Total’de 8.87 oranında reyting alarak en yakın rakibini ikiye katladı.

 

Gündoğdu’dan Hamza’ya İkinci Şans

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş “Ertuğrul” da bu hafta heyecan dolu dakikalar yaşandı. Gündoğdu’nun (Kaan Taşaner) alpı Hamza’yı (Tolga Sala) obaya idam etmek için getirmesi, Hamza’nın obadan kaçmayı başarması yürekleri ağızlara getirdi. Finalde Gündoğdu’nun Hamza’ya obasına hizmet etmek için ikinci bir şans verdiğinin gösterildiği sahne geceye damgasını vururken sosyal medyada da en çok konuşulan ve paylaşılan sahne oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin