Diriliş Ertuğrul'da süpriz veda

TRT'nin efsane dizisi Diriliş Ertuğrul'da beklenmedik bir veda daha gerçekleşti.

Berfu Özlen
08 Haziran 2017 - 13:50
Gündem

Sezon finaline adım adım yaklaşan efsane dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'da beklenmedik bir veda daha gerçekleşti.

Vasilyus öldü!

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç ve Hülya Darcan'ın rol aldığı TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'da beklenmedik bir şekilde, Çağdar Onur Öztürk'ün karakteri diziye veda etti. Senaryo göreği ölen Vasilyus ile Kayı obası en azılı düşmanından kurtulmuş oldu.

Diriliş Ertuğrul'un sosyal medya hesabından oyuncuya bir teşekkür mesajı yayınlandı. Paylaşılan mesajda, "Sezon başından itibaren canlandırdığı Vasilius karakteriyle dizimizde yer alan değerli oyuncumuz Çağdaş Onur Öztürk'e emekleri için teşekkür eder, sanat hayatında başarılar dileriz" yazıldı.

Diriliş Ertuğrul, Çarşamba akşamı 91. bölümü ile ekranlarda olacak. Sezon finali olacak olan bölümün fragmanı da yayınlandı. Fragmanda, Ertuğrul'un karşısına daha çok düşmanlar çıkacağı görülüyor. Yeni bölümde Moğol ve Haçlılara karşı mücadele edilecek.

90. bölümde neler oldu?

Vasilius büyük bir ordu il baskına çıksa da, bu hamle Ertuğrul tarafından fark edildi. Kendi kazdığı kuyuya düşen Vasilius, sonunu getirdi. Öte yandan Sultan Aleaddin, zehirden dua ve ilaçlarla kurtuldu. Emir Saadettin ise, hiç olmadığı kadar telaşladır, çünkü Sultan'ı kendisinin zehirlediği anlaşılırsa, hayatı tehlikeye girer. 

91. bölümde yeni bir isim

17-06/08/7cvtj_1496902151_3487.jpg

Yayınlanan 91. bölüm fragmanında, yeni bir isim göze çarpıyor. Cemal Hünal'ın görüldüğü sahneler ilgi çekti. Hünal'ın karakteri henüz bilinmese de, Bizans generali olduğu tahmin ediliyor. Hünal'ın konuk oyuncu olmayacağı ve devamlı bölümlerde sıklıkla göreceğimiz tahmin ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin