Dirk Gently's Holistic Detective Agency 2. sezon onayını aldı

BBC America dizisi Dirk Gently's Holistic Detective Agency ikinci sezonuyla geri dönecek!

BBC America dizisi Dirk Gently's Holistic Detective Agency ikinci sezonuyla geri dönecek!

RESMİ 2. SEZON ONAYI GELDİ!

Yayıncı kanal, ilk sezonu devam etmekte olan dizisine resmi 2. sezon onayını verdi.

YENİ SEZON DETAYLARI

10 bölümlük ikinci sezon 2017 senesi içinde ekranlarda olacak. İlk sezonun 8 bölümden oluştuğunu hatırlatalım.

Samuel Barnett'ı tuhaf bir dedektif ve Elijah Wood'u ise dedektifin isteksiz yardımcısı olarak izlediğimiz gerçeküstü gizem serisinin ilk sezonu 10 Aralık Cumartesi günü sonlanacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Barnett ve Wood dışında Hannah Marks, Jade Eshete, Fiona Dourif, Aaron Douglas, Dustin Milligan, Michael Eklund, Miguel Sandoval, Mpho Koaho, Neil Brown Jr., Osric Chau, Richard Schiff, Ty Olsson, Viv Leacock ve Zak Santiago gibi isimler rol alıyor.

16-11/22/dirk-gently-preview-cast-elijah-wood.jpg

Max Landis (American Ultra, Chronicle), Douglas Adams'ın aynı isimli romanlarından uyarlanan diziyi küçük ekran için senaryolaştırırken, aynı zamanda Robert Cooper (Stargate Atlantis), Arvind Ethan David, Zainir Aminullah, Ted Adams, David Ozer, David Alpert ve Rick Jacobs ile birlikte yapımcı kadrosunda yer alıyor.

İLK SEZON DEVAM EDİYOR

AMC Studios, Ideate Media ve IDW Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan Dirk Gently's Holistic Detective Agency, sezonun altıncı bölümü "Fix Everything" ile 26 Kasım Cuma akşamı kaldığı yerden devam edecek.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency'nin ilk sezonunu izliyor musunuz?

Dirk Gently's Holistic Detective Agency tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin