Divorce 2. sezon onayını aldı

HBO, yeni sezon dizilerinden Divorce'a 10 bölümlük resmi 2. sezon onayını verdi.

HBO, yeni sezon dizilerinden Divorce'a resmi 2. sezon onayını verdi.

2. SEZON DETAYLARI

Sharon Horgan'ın yaratıcısı olduğu ve başrollerini Sarah Jessica Parker ile Thomas Haden Church ikilisinin paylaştığı komedi dizisinin ikinci sezonu, devam etmekte olan ilk sezon gibi yarımşar saat süreli 10 bölümden oluşacak.

Yeni sezon bölümlerinin 2017 senesi içinde HBO ekranlarına gelmesi bekleniyor.

HBO programlama müdürü Casey Bloys, farklı ve özgün bir tarzı olan dizinin yeni sezon onayını duyurmaktan dolayı heyecan duyduğunu belirtirken, eleştirmenlerin ve izleyicilerin 12 yıl aradan sonra HBO'ya bir dizi ile dönen Sarah Jessica Parker'ın bu dönüşünü oldukça iyi karşıladığını ifade etti.

İZLENME ORANLARI NASIL?

Horgan'ın yazıp Jesse Peretz'in yönettiği bölümle 09 Ekim'de ekran macerasına başlayan dizi tüm platformlar göz önüne alındığında bölüm başına ortalama 4.4. milyon izleyici tarafından takip edilmekte.

16-11/17/divorce-2.jpg

Dizinin hikayesi Sarah Jessica Parker'ın karakteri Frances'in aniden kocası Robert (Thomas Hayden Church) ile olan evliliğini ve hayatını yeniden gözden geçirmeye başlaması ancak evliliğe bir mola verip, yeni bir başlangıç yapmanın düşündüğünden zor olduğunu keşfetmesi üzerine şekilleniyor.

Sex and the City dizisinin yıldızı Sarah Jessica Parker'ı ekranlara geri döndüren dizinin uygulayıcı yapımcı kadrosunda showrunner Paul Simms, Sharon Horgan, Alison Benson, Aaron Kaplan ve Sarah Jessica Parker yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Parker ve Church dışında Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins ve Charlie Kilgore rol alıyor.

Divorce, 20 Kasım Pazar akşamı sezonun yedinci bölümü "Weekend Plans" ile HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'Divorce' 1. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin