Dizi aşkı gerçeğe dönüştü!

Eflatun Film - Onur Ünlü imzalı dizinin finalinde başrol oyuncuları Alican Yücesoy ile Melisa Sözen'in evlilik sahnesi ekrana geldi.

resim yok
04 Haziran 2013 - 12:39
Magazin

Sürpriz gelişme!

 

Eflatun Film - Onur Ünlü imzalı dizinin finalinde başrol oyuncuları Alican Yücesoy ile Melisa Sözen'in evlilik sahnesi ekrana geldi.
 
TEMMUZ'DA EVLENECEKLER


Bu sahnenin sadece diziyle sınırlı kalmayarak gerçek hayata da taşındığı ortaya çıktı. Yücesoy ile Sözen, çekimler sırasında birbirine aşık oldu.

 

Nikah masasına oturmaya hazırlanıyorlar

Yücesoy ile Sözen Temmuz ayında nikah masasına oturacak.

Dizi hakkında

Şubat, senaryosunu Funda Alp'in yazdığı, genel yönetmenliğini Onur Ünlü'nün, yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı Türk televizyon dizisidir.

Yapım şirketi ise Eflatun Filmdir. İlk bölümü 14 Eylül 2012 tarihinde TRT1'de yayınlanmıştır.

Final bölümünde neler oldu?

Final bölümünün özeti şöyleydi:

[reklam]

Yağmur, Şubat'ın kollarında ölmüştür. Şubat bu sonu değiştirmek için Samim Akça’yı bulur. Duble sevdiği kadınla evlendikten hemen sonra ve ölmüştür. Deli İbrahim ve Tayfa yastadır.

Aslan Erkin, Arif tarafından sorguya çekilmektedir. Arif’in istediği tek şey vardır: Yağmur’un yaşama döndürülmesi…

Samim Akça, Şubat’a yardım edecek mi? Şubat, Yağmur’un tekrar yaşaması için kötülerle işbirliği yapacak mı? Deli İbrahim planın neresinde olacak?

Arif, Aslan Erkin'den istediği cevabı alabilecek mi? Yağmur hayata döndürülebilecek mi?

 

 

BÜYÜK AŞK BİTTİ Mİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin