Dizi dünyasından bir boşanma haberi daha geldi!

Seksenler dizisinde Gülden karekterini canlandıran Ayşe Tolga, 4 yıllık flörtün ardından 2008'de evlendiği işadamı Marsel Eskinazi'yle yollarını ayırdı.

Dizi dünyasından bir boşanma haberi daha geldi!
resim yok Editör paylaştı
24 Temmuz 2013
Magazin

Dizi dünyasında son dönemde sıkça karşılaştığımız boşanma haberlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez 5 senelik evlilik son buldu!

 

İşte ayrıntılar:

 

Seksenler'in başarılı oyuncusu...

 

Seksenler dizisinde Gülden karakterini canlandıran Ayşe Tolga, 4 yıllık flörtün ardından 2008'de evlendiği işadamı Marsel Eskinazi'yle yollarını ayırdı.

 

Tek celsede

5 senelik evliliklerini görüş ayrılığı ve anlaşmazlık nedeniyle bitirmeye karar veren çift anlaşmalı olarak tek celsede boşandılar.

 

Çocuk kimde kalıyor?

Çiftin bu evlilikten 3.5 yaşında Can Yael isimli bir kızı bulunuyor.

Can Yael'in velayeti anneye verildi.

 

Ayrılık nedeni

Tolga ile Eskinazi’nin görüş ayrılığı ve anlaşmazlık yaşadıkları gerekçesiyle yollarını ayırdığı öğrenildi.

Şu sıralar Seksenler dizisindeki rolüyle gündemde olan Ayşe Tolga, Şehnaz Tango dizisiyle tanınmış, daha sonra bir çok dizide başrol oynamış, reklam danışmanlığı yapmıştı.

 

Eşi için...

Oyunculuğun yanı sıra "Aisha" adında bir aromaterapi markası bulunan Ayşe Tolga yaptığı bir röportajda eşi için:

"Eşimin en çok rasyonelliğini seviyorum. Kendisiyle barışık biri. Kişiliği oturmuş bir erkekle beraber olmak büyük lüks.

Yaş farkımız var; benden oldukça büyük ama hayatı çok genç yaşıyor" demişti.

[reklam]
Tolga'nın filmografisi

80'ler - 2012 (Gülden)
Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? - 2005 (Nilüfer Hatun)
Efsane - 2002 (Müge)
Beşik Kertmesi - 2002 (Yağmur)
Çifte Bela - 2001 (Fatmagül)
Ayrılsak da Beraberiz - 2002 / 2004 (Berna)
Çarli İş Başında - 2000 / 2001 (Pamuk)
Ah Bir Zengin Olsam - 1999 (Ceren)
Aşkın Dağlarda Gezer - 1999 / 2000 (Selvi)
Şehnaz Tango - 1994 / 1996 (Nurşen)

 

Ayrılık kararının ardından iki taraf da şimdilik sessizliğini koruyor.

 

 

DÜĞÜN TARİHLERİ BELLİ OLDU! DETAYLAR BURADA!

Kaynak: Vatan

facebook yorumları

haber yorumları

resim yok
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmalısınız..
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat