resim yok
12 Haziran 2014 - 12:06
Magazin

Araları bir türlü düzelmek bilmiyor...

 

Ayrılık çanları yeniden çalıyor!

 

Bir aydır ayrılar!

Evlilikleri bir küs bir barışık süren Yeliz Şar ile Tolga Güleç,tekrar boşanmanın eşiğinde.

 

BiR AYDIR AYRILAR

Geçen Ağustos ayında evlenen oyuncu çift; daha önce de ayrılmaya karar vermiş, ailelerin araya girmesiyle vazgeçmişti.

 

TWITTER'DA...

Güleç, önceki gün eşinin eski sevgilileri Alişan ve Davut Güloğlu'na Twitter üzerinden ağır sözler yazmış; sonra da bunları silmişti.

Alişan da yine Twitter'dan ona ''Klavye delikanlısı bile değilsin'' karşılığını vermişti.

 

GÜLEÇ'İN KARİYERİ

Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra, önce Çukurova Üniversitesi'nde işletme eğitimine başladı. Ancak bu bölümü yarıda bırakarak, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'ndan mezun oldu.[reklam]

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Hatırla Sevgili, Gece Gündüz, Kırık Kanatlar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi dizilerde rol aldı. Son olarak Adını Kalbime Yazdım dizisinde Halil Ağa karakterini canlandırdı.

 

ŞAR'IN KARİYERİ

Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunu olan Şar, ilk olarak Kollama adlı TV dizisinde Melike rolü ile tanındı.Daha sonra Dürüye'nin Güğümleri adlı dizide Nimet karakteri ile oyunculuğuna devam etti.

2012 yılında oynadığı ilk tiyatro oyunu Canlı Yayın adlı tiyatro oyunu ile büyük ilgi topladı. Yeliz Şar, 2012 yılında yaz sezonunda başlayan TV Dizisi İşler Güçler'de oynadı.
 

 

HAZAL KAYA EN BÜYÜK HAYALİNİ AÇIKLADI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin