resim yok
24 Mayıs 2010 - 00:00

Geniş Aile'den ayrılacağı konuşulan Zuhal Topal seti karıştırdı. Çekimleri beklemeyip ev bakmaya giden oyuncu set ekibini çileden çıkarttı. Zuhal Topal rol aldığı Geniş Aile'de Şükufe karakteriyle beğeni toplamıştı. Son dönemde sık sık diziden ayrılacağı konuşulan Zuhal Topal'ın geçtiğimiz hafta Boyacıköy'de yapılan çekimlerde dizi setinde olay çıkarttığı ortaya çıktı. Eşi Korhan Saygıner'le birlikte ev arayışına giren Zuhal Topal çekimler sırasında gelen bir telefonla havalara uçtu. Eşinin kendilerine uygun bir ev bulduğunu söylemesi üzerine yönetmenden bile izin almadan apar topar giden oyuncu set ekibiyle de tartıştı. Hiçbir şey olmamış gibi saatler sonra sete dönen Zuhal Topal yönetmen Ömer Uğur ile konuşarak durumu düzeltmeye çalıştı. Bir daha böyle bir şeyi kabul etmeyeceklerini söyleyen Uğur'sa oyuncusunu sert dille uyardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin