resim yok
26 Şubat 2013 - 00:00

KAZANDIĞIM  PARANIN HESABINI YAPANLAR VAR!

                             

Dizi müziklerinin usta ismi Toygar Işıklı yeni albümü Hayat Gibi’nin tanıtımı için önceki gün Radyo Turkuvaz’a konuk oldu. Hopdedik Ayhan’ın sorularını yanıtlayan Toygar Işıklı yaptığı dizi müziklerinden dolayı kendisini “çekemeyenlerin” olduğunu söyledi.

 

Hale hazırda devam eden Kuzey Güney ve Karadayı isimli iki başarılı dizinin müziklerine imza atan sanatçı, Hopdedik Ayhan’ın sorduğu “uzun yıllardır bu kadar önemli dizilerin müziklerini hazırlayan biri olarak acaba seni çekemeyenler var mıdır” sorusuna şu cevabı verdi:

 

Olmaz mı? Bana haset duyanların sayısı oldukça fazla. Kulağıma geliyor, en yakın arkadaşlarıma bile serzenişte bulunup “ya Toygar bıraksın da iki dizi müziğini de biz yapalım, hepsini bu adamı yapacak” diyenler varmış. Hatta arkadaşlarımın facebookun da benim kazandığım paranın hesabını yapanlara şahit oldum. Onlara cevabım şudur. Arkadaşlar ben senede 3 dizi müziği yapıyorum, geriye 80 tane dizi kalıyor. Bunları da siz yapamıyorsanız bu benim suçum değil, sizlerin başarısızlığıdır…”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin