resim yok
16 Nisan 2011 - 00:00

 

BOLU’da, Sen de Gitme’de rol alan 31 yaşındaki Bulut Köpük ile arkadaşı Bulgan Bora Şahin, yoldan çıkan otomobilin takla atması sonucu ağır yaralandılar. Bulut Köpük ve Şahin kaldırıldıkları hastanede yoğun bakıma alındılar.

 

Kaza, Abant Tabiat Parkı yolunda meydana geldi. Bulgan Bora Şahin yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada, sürücü Şahin'le yanında bulunan, Sen de Gitme ile 'Lodos’, ’Mahpeyker: Kösem Sultan’ ve ’Gomeda’ isimle filmlerde rol alan Bulut Köpük ağır yaralandılar.

Çevredekiler tarafından çağrılan ambulanslar ile İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan Bulut Köpük ve Şahin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Bulut Köpük ve Bulgan Bora Şahin’in hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin