resim yok
21 Ocak 2012 - 00:00

Star TV’de ekrana gelen “İffet” dizisinin başrol oyuncusu Deniz Çakır ile aşk yaşadığı rol arkadaşı İbrahim Çelikkol’un sette sık sık kavga ettiği ortaya çıktı

İbrahim Çelikkol’un uğruna geçen yaz beraber olduğu Fırat Doğruloğlu’ndan ayrılan Çakır’ın, son haftalarda sette sürekli kavga çıkardığı öğrenildi. Geçen hafta ise çiftin kavgası olaylı bitti. Dizide Cemil karakterini canlandıran Çelikkol’la tartışan Çakır, sinirinden ağlamaya başladı. Çakır morali bozulup ağlayınca setin çekimlerine bir süre ara verildi.

Ekip Çakır’ı bekledi
Diğer oyuncular ve set ekibi de saatlerce Çakır’ın kendisine gelmesi için bekledi. Çakır ardından da gün boyu suratı asık işine devam etti. Bu sırada Çelikkol’un neşeli olduğu ve Çakır’ın tavırlarına aldırış etmediği görüldü. Yılbaşını Paris’te geçiren çiftin sete de genellikle beraber geldiği belirtildi. Deniz Çakır daha önce “Yaprak Dökümü” dizisindeki rol arkadaşı Nihat Altınkaya ve tiyatro oyununda beraber rol aldığı Ali İl ile de aşk yaşamıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin