Dizi setinde inanılmaz kaza!

'Jan' isimli dizinin çekimleri sırasında alevlerin içine dalan Berdan Mardini, dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı

resim yok
16 Ekim 2014 - 12:08
Magazin

Dizi setinde inanılmaz kaza!

 

Apar topar hastaneye kaldırıldı!

 

Mardini, alevlerin içine daldı!

'Jan' isimli dizinin çekimleri sırasında alevlerin içine dalan Berdan Mardini, dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

 

İşte detaylar:

 

YANGIN PANİĞİ!

Önümüzdeki günlerde TRT 6'da yayınlanacak olan 'Jan' (Sızı) adlı dizi setinde yangın paniği yaşandı.

 

ROL GEREĞİ...

Berdan Mardini, yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği 'Jan' isimli dizinin çekimleri için rol gereği ateşin içine daldı ve figüran oyuncuyu alevlerin içinden çıkardı.

 

MÜDAHALE KISA SÜRDÜ

Çekimler sırasında dumandan etkilenen Mardini, hastaneye kaldırıldı.[reklam]

Ünlü oyuncu, dumandan etkilenmesinden dolayı kısa süreli müdahale edildikten sonra çekimlere devam etti.

 

'KORKUTUCUYDU'

'Dizi çekimleri için bile olsa afetlerden 'Allah herkesi korusun, rol gereği de olsa yangını hissetmek korkutucuydu' diyen Mardini, dizide sürprizlerin olacağını belirtti.

 

HİKAYESİ

Yönetmenliğini Cemile Karadaş'ın üstlendiği dizi, Müslüman bir erkekle Süryani bir genç kızın imkansız aşkını ve ailelerinin yaşadıklarını anlatıyor.

 

 

'JAN' İÇİN GERİ SAYIM SÜRÜYOR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin