Dizi setinde yangın paniği!

Bir Yastıkta'da bu hafta yangın sahnesi ekibe ve çevreye heyecanlı dakikalar yaşattı.

resim yok
31 Mayıs 2013 - 10:00
Magazin

Dizi setinde panik!

 

TRT1'de Cuma akşamlarının neşesi haline gelen sitcom dizi Bir Yastıkta'da bu hafta yangın sahnesi ekibe ve çevreye heyecanlı dakikalar yaşattı.
 

Zor anlar!


Çekimler gereği patlatılan fişeklerin sebep olduğu yoğun duman hem ekibe zor anlar yaşattı hem de dışarıdan dumanı görenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi.

Mizansen gereği de olsa düğün salonunda çıkan yangın sahnesinde soludukları duman yüzünden zor dakikalar yaşayan hayati Sinan Çalışkanoğlu ve Boncuk Yılmaz profesyonel çekim ekibi tarafından kısa sürede dumandan uzaklaştırıldı.

 

Tedbir alınmıştı

Oyuncular duman altında çalışırken zorlandılar ama aslında kamera arkasında tüm tedbir alınmıştı.

 

Her Cuma

Bir Yastıkta dizisi Cuma akşamları 22.00'de TRT1 ve TRT1 HD kanallarında..

Yeni bölümde neler olacak?

Bir Yastıkta dizisinde şok! Ahsen ve Kartal boşanıyor mu? Büyük aşk küçülüyor mu? Çiftimiz aralarındaki uçuruma mı düşüyorlar? Bir Yastıkta 40 yıl değil mi?
[reklam]
Ahsen çok kritik kararların eşiğine geliyor, Kartal ise çaresiz, son bir defa umutla evliliğini kurtarmak için çırpınıyor. Hüseyin Şafak’a ek kredi kartı çıkartmaya karar veriyor. Şafak sevinçten havalara uçuyor ve daha yere inmeden kartın limitini bitiriyor. Bunun üzerine babasının kredi kartı ile kendisininkini değiştirip başına olmadık belalar alıyor.

Herkes kendi derdindeyken birden Ahsen ve Kartal’ın boşanacağını haber alıyorlar. Gerçek çocuklardan saklanırken aile büyükleri fenalık üzerine fenalık geçiriyor.

Sonunda ise beklenmedik olaylar vuku buluyor. 31 Mayıs Cuma 22:00

 

Dizi hakkında

Başrollerinde Özge Borak ve Çok Güzel Hareketler Bunlar'la ünlenen Bülent Emrah Parlak'ın oynadığı 'Bir Yastıkta' dizisi tam bir aile komedisi. Geniş Aile dizisinin senaristi de olan Cüneyt İnay'ın yazdığı diziyi Ömer Uğur çekiyor.

Ekranların farklı projelerle parlamış iki ünlü oyuncusu, ustaları ve genç kuşağın başarılı isimlerinden oluşan bir kadro ile aile komedisi için kamera karşısına geçiyor.

 

Yeni bölüm fragmanı

 

 

İŞLER GÜÇLER'İN VEDASI SÜRPRİZLERLE DOLUYDU! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin