resim yok
04 Mayıs 2012 - 00:00

 

Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, bugünkü köşe yazısında çekimleri İstanbul'da devam eden James Bond filmi ile Arka Sıradakiler dizi setinde ölümle sonuçlanan kazayı örtüştürdü.
 
"James Bond, İstanbul'a gelmiş, motosikletle damdan dama atlıyor... Kurulan platoda otomobiller çarpışıyor, kamyonlar havaya uçuyor. Dünyanın en önemli aksiyon filminde kimsenin burnu kanamıyor. Biz beşte dördü okulun içinde geçen gençlik dizisi çekiyoruz; Bir ölü, iki yaralı..." şeklinde yazan Aytuğ, müthiş tezatlığı da en güzel şekilde vurgulamış oldu.
 
Dizi setlerinde yoğun çalışmadan dolayı herkesin uyurgezer gibi dolaştığına değinen Aytuğ, yeterli önlemlerin alınmamasına da isyan etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin