resim yok
30 Ekim 2011 - 00:00

 

MART ayında vizyona giren “Bir Avuç Deniz” filminde başrol oynayan Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan, yeniden birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.
 
İkili, “Yaprak Dökümü”, “Aşk-ı Memnu”, “Ezel”, “Kuzey Güney” gibi birçok başarılı diziye imza atan Ay Yapım’ın yeni dizi projesinde oynayacak. Urfa ve Ürdün’de çekilecek dizinin oyuncu kadrosunda Yiğit Özşener ve Erkan Can da yer alacak. Berkun Oya’nın uzun zaman önce kaleme aldığı bir hikâyeden uyarlanacak dizinin yönetmen koltuğundaki isim ise Uluç Bayraktar. Ay Yapım, bu projeyle birlikte bir ilke de imza atmayı planlıyor; ocak ayının ilk haftası başlayıp haziran ayında sona erecek dizi 25 bölümden oluşacak. Reytingler ya da seyirciden istek, dizinin 25’inci bölümde bitmesini engelleyemeyecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin