resim yok
30 Haziran 2012 - 00:00

 

 
TRT 1'in büyük beğeni toplayan ve daha ekrana gelmeden pek çok ülkeye satışı gerçekleşen Osmanlı dizisi "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam"ın yeni sezonda ekibinde değişiklikler olacak.
 
Dizide intikam aşkıyla yanan Canseza karakterine hayat veren Aslı Tandoğan'ın yeni sezonda ekipte olmayacağı konuşuluyor. İddialara göre ilk bölümleri çöpe atılan ve yeni bölümleri titizlikle hazırlanan dizinin yapımcısı Burhan Özkan, Murat rolünü canlandıran Cemal Hünal ve Aslı Tandoğan'la ilgili beklentisinin karşılığını alamadı.
 
İki yıldızın da gelen seyirci tepkilerini göz önüne alarak projeye fark katamadıklarına, oynadıkları sahnelerin çok da iyi üstesinden gelemediklerine karar veren yapımcı, önce Hünal'ın ölüm fermanını hazırladı, ardından da Tandoğan'la yeni sezonda çalışmamaya karar verdi.
 
Bu iddialar üzerine dizinin yapımcısı yazılı bir açıklama yaptı.
 
 
İşte o açıklama: Yapım şirketimiz Herşey Film'in TRT 1 için hazırladığı başrollerinde Türkan Şoray, Cemal Hünal, Aslı Tandoğan, Tolga Karel, Fırat Tanış, Kerem Atabeyoğlu ve Hazım Kömükçü’nün yer aldığı “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” dizisi sezon finalini yapmış ve yapılan plan çerçevesinde yeni sezon hazırlıklarına başlamıştır.
 
Bilindiği üzere Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam bir tarihi dramadır. Lale Devri ve Lale Devri’ni kesintiye uğratan Patrona Halil isyanını anlatmaktadır. Patrona Halil isyanı Osmanlı Devletinin Lale Devri’yle başlayan yenilenme çabalarından rahatsız olan statükocuların desteklediği bir İstanbul darbesidir.
 
Dizinin varoluş nedeni izlenebilirlik olmakla birlikte misyonumuz bu süreci en etkili biçimde anlatmaktır.Bunu dramanın icaplarına ve seyircinin beklentilerine uygun biçimde anlatmak işimizin gereğidir.
 
Özetle ; Bir Zamanlar Osmalı Kıyam
 
KAHRAMANLAR VE KARAKTERLER EKSENİNDE
 
yürüyen bir dizi değildir.Biz kahramanlık veya karakter öyküsü değil bir dönem hikayesi anlatıyoruz. Kahramanlarımız ve karakterlerimiz bu dünyanın parçalarıdır. Varlık nedenleri bu hikayeyi beslemek ve güçlendirmektir.
 
Bu çerçevede,hikayemizin bir parçası olmuş ve bundan sonra olmaya devam edecek tüm oyuncularımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Dizi içindeki misyonunu yüksek bir oyunculuk gücüyle tamamlamış olan oyuncularımız tarihimizin saygın bir parçası olarak kalacaklardır.
 
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam yeni sezonda anlatmaya talip olduğu tarihsel hikayeyi güçlü ve sarsıcı süprizlerle anlatmaya devam edecektir. Bir yandan misyonunu tamamlamış oyuncularımızı alkış ve minnet ile sahnemizden uğurlarken, öte yandan hikayemize katılan yeni kahraman ve karakterlerin sevinç ve merakla karşılandığı bir yeni sezon yaşayacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin