resim yok
27 Şubat 2012 - 00:00

 

En ünlü dizilerin sırlarını çalan ve senaryo bölümlerini yayan hackera 3 yıl istendi.
 
Ezel, Yaprak Dökümü ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizilerinin sırlarını çalan ve senaryo bölümlerini yayan hackera 3 yıl istendi.
 
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Ay Sanat Prodüksiyon ve Yapım A.Ş ile Ay Film Yapım Ltd.'nin Ezel, Yaprak Dökümü ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizilerinin yapımcıları oldukları belirtildi.
 
İnternette "stillborn" takma adını kullanan Emre Ö.'nün yapımcı şirketlerin bilgisayar sistemlerine yasal olmayan yollarla erişim sağladığı ileri sürüldü. Şüphelinin Ezel dizisinin çekilen bölümlerine ait maliyet raporlarını, Yaprak Dökümü dizisine ait son bölüm özetini ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin oyuncularına ait isim ve telefon listesiyle senaryo bölümlerini alarak başka bir sitede yayımladığı öne sürüldü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin