Dizilerin yıldız isimleri bu kez sinemada kapışacak!

Televizyon izleyicisini ekran başına bağlayan dizilerin vazgeçilmez isimleri, bu kez sinemada yarışacak.

resim yok
07 Ocak 2015 - 09:42
Magazin

Burada kapışacaklar!

 

Ekranların yıldızları bu kez de sinemada kapışacak!

Televizyon izleyicisini ekran başına bağlayan dizilerin vazgeçilmez isimleri, bu kez sinemada yarışacak.


Tuba Büyüküstün, Belçim Bilgin, Fahriye Evcen gibi isimler art arda vizyona girecek filmleriyle seyirciyi sinema salonlarına çekmek için büyük bir rekabet yaşayacak.

 

RÜZGARIN HATIRALARI

TUBA BÜYÜKÜSTÜN & ONUR SAYLAK

'Son­ba­har' ve 'Ge­le­cek Uzun Sü­rer' film­le­ri­nin ödül­lü yö­net­me­ni Öz­can Al­per'in ye­ni fil­mi 'Rüz­ga­rın Ha­tı­ra­la­rı' 2015’in bek­le­nen film­le­ri ara­sın­da. Tuba Büyüküstün ve eşi Onur Saylak'ı yıl­lar son­ra ay­nı pro­je­de bir ara­ya ge­ti­ren film, 2. Dün­ya Sa­va­şı dö­ne­min­de ge­çi­yor.

 

ÇALSIN SAZLAR

BELÇİM BİLGİN

Nesli Çölgeçen'in 4 yıl sonra çektiği ilk film olan Çalsız Sazlar, 09 Ocak'ta vizyona giriyor. Filmin başrollerini Belçim Bilgin, Engin Hepileri ve Caner Cindoruk paylaşıyor.

 

BANA MASAL ANLATMA

HAN­DE DO­ĞAN­DE­MİR

Gü­ne­şi Bek­ler­ken di­zi­siy­le çı­kış yapan Hande Doğandemir'in ilk si­ne­ma fil­mi 'Ba­na Ma­sal An­lat­ma­', 09 Oca­k’'ta viz­yo­na gi­re­cek. Film­de Gök­çe Ba­ha­dır ve Gür­kan Uy­gun da rol alı­yor.

 

SEVİMLİ VE TEHLİKELİ

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ

Şeref Meselesi dizisiyle adından söz ettiren Şükrü Özyıldız'ın ilk sinema filmi 'Sevimli ve Tehlikeli' 06 Şubat'ta seyirci karşısına çıkacak.

 

AŞK SANA BENZER

FAHRİYE EVCEN & BURAK ÖZÇİVİT

Ekranların iki popüler ismi Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Çalıkuşu'nun ardından bu kez sinema seyircisinin karşısına birlikte çıkıyor. Aşk Sana Benzer, aynı zamanda Burak Özçivit'in ilk yapımcılık deneyimi… Film, 23 Ocak'ta vizyona girecek.

 

YENİ DÜNYA

ERKAN PETEKKAYA & ŞÜKRAN OVALI

Erkan Petekkaya, uzun bir aradan sonra sinemaya döndü. Sanatçı, Şe­ref Me­se­le­si oyuncusu Şükran Ovalı ile Ye­ni Dün­ya fil­mi için ka­me­ra kar­şı­sı­na geç­ti. Film, Şu­bat ayın­da viz­yon­da.

 

 

ÜNLÜLERİN ŞAŞIRTAN ŞÖHRET OLMA HİKAYELERİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin