resim yok
13 Ekim 2011 - 00:00

 

Setinde yaşanan dayak olayı nedeniyle çekimlerine ara verilen Leyla ile Mecnun dizisi kaldığı yerden yeni karakterleriyle yoluna devam edecek
 
Ushan Çakır tarafından darp ettikten sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle kadrodan çıkartılan Ezgi Asaroğlu’nun yerine gelecek olan Leyla karakterinin yerine diziye bir değil, iki ayrı oyuncu birden katıldı. Leyla karakterinin yerine başka karakterlerle kadroya Recep İvedik serisinde oynayan Zeynep Çamcı ile Müge Boz dahil oldu. Kolon kanseri teşhisi sonrası ameliyat olan yönetmen Onur Ünlü ayağa kalkar kalmaz arkadaşlarının yanına koştu. Onur Ünlü,  “İyiyim çok şükür bir yaramazlık yok” dedi. Müge Boz, çok heyecanlı olduğunu ve hep komedi oynamak istediğini belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin