Doc Martin'in Amerika versiyonu yolda!

İşte gündemdeki yeni dizi projesiyle ilgili diziler.com ekibi olarak derlediğimiz ilk bilgiler:

resim yok
02 Haziran 2015 - 16:03
Magazin

Bir uyarlama haberi daha! ITV ekranlarının sevilen medikal komedi draması 'Doc Martin'in Amerikan televizyonlarına uyarlanması için çalışmalara başlandı!
.
İşte gündemdeki yeni dizi projesiyle ilgili diziler.com ekibi olarak derlediğimiz ilk bilgiler:
 

O DA UYARLANIYOR!

Kariyerinde başarılı bir doktor olma yolunda ilerlerken kan fobisi olduğu ortaya çıkan Dr Martin Ellingham'ın komik maceralarını izlediğimiz 'Doc Martin'in Amerikan televizyonlarına uyarlanması için efsane dizi Friends'in ortak yaratıcılarından Marta Kauffman liderliğindeki yaratıcı ekip çalışmalara başladı.
 

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Orijinal versiyonunda Martin Clunes'ı başrolde izlediğimiz dizinin ABD pazarı için revizyonunda Marta Kauffman ve Electus Productions'tan Ben Silverman ikilisi işbirliği yapıyor. Okay Goodnight yapım şirketinden Robbie Tollin ve Hannah K.S ortak yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.
 

EKİPTEN AÇIKLAMALAR

Silverman yaptığı açıklamayla projenin çalışmalarına başlandığını belirtti:
.
''Bu komik ve zeki şovu Amerikan izleyicileri için adapte etme çalışmalarına başlamamızdan dolayı çok heyecanlıyız.
.
.
Doc Martin, mükemmel konsepti ve benzersiz komedi tarzı ile dünya çapında izleyicilerin beğenisini kazanmış bir yapım. Kauffman ile birlikte bu heyecan verici dizi projesinde çalışmaktan gurur duyuyorum.''
.
Kauffman ise Ben ve ekibiyle birlikte Doc Martin projesinde çalışıyor olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
.
Marta Kauffman son olarak Netflix'in ikinci sezon onayını alan orijinal komedi dizisi Grace and Frankie'de ortak yaratıcı isim olarak karşımıza çıkmıştı.
 

HİKAYESİ

Buffalo Pictures ve HomeRun Productions yapımcılığında hazırlanan orijinal dizinin hikayesi kısaca şöyle:
.
Küçüklüğünde halasıyla birlikte Port Isaac Portwenn Kasabası'nda yaşayan Doc Martin, Londra'da cerrah olur. Kariyerinde başarılı bir doktor olma yolunda ilerlerken kan fobisi olduğu ortaya çıkar. Londra'da fiyakası sönünce, küçükken yaşadığı sahil kasabasında iş aramaya başlar. Dönüş yolunda kendisini işe alacak kurulla karşılaşır. Uçakta ekip ile önce ters düşüp, sonra işi kapınca, Dr. Martin pratisyen hekim olarak kasabadakilerin korkulu rüyası olur...
 

ORİJİNAL VERSİYONU SÜRÜYOR

2004 senesinde ITV ekranlarında ekran macerasına başlayan ve şu sıralar sonbahar döneminde ekranlara gelmeye başlayacak yedinci sezon bölümlerinin çekimleri süren orijinal dizi şimdiye kadar DRG aracılığıyla dünya çapında 200'den fazla ülkeye pazarlanmış durumda.
.
Almanya, Fransa ve İspanya gibi çeşitli ülkelerde uyarlama dizisi de çekilen 'Doc Martin'  çıktığı sene British Comedy Awards'ta en iyi komedi drama ödülünü kazanmıştı.
.
UKTV GOLD'UN ÜÇ YENİ KOMEDİ DİZİSİNİ TANIYALIM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin