Doctor Who 10. sezon çekimlerinden sürpriz!

Sevilen bilim-kurgu dizisi Doctor Who'nun oyuncu kadrosu yeni sezon çekimleri için Cardiff'e dönerek yeniden işbaşı yaptı!

Yılbaşı özel bölümü ile evlerimize misafir olan Doctor Who'nun yeni sezonu için artık geri sayıma başladık! Dizinin oyuncu kadrosu yeni sezon çekimleri için Cardiff'e dönerek yeniden işbaşı yaptı!

GERİ SAYIMA BAŞLADIK!

Haziran ayından bu yana Cardiff'te çekim süreci devam eden 12 yeni Doctor Who bölümü daha önceden duyurulduğu üzere Nisan ayı içinde BBC One ekranlarına gelmeye başlayacak.

ÇEKİMLER CARDIFF'TE SÜRÜYOR

Yeni sezonun yönetmenlerinden Daniel Nettheim (Line of Duty) geçtğimiz gün Instagram hesabından dizinin oyuncuları Pearl Mackie ve Matt Lucas'ın yer aldığı bir fotoğraf paylaşıp oyuncu kadrosu ve çekim ekibinin Noel tatilinin ardından çekimler için yeniden işbaşı yaptığını göstermiş oldu.

Avustralyalı yönetmen Nettheim geçtiğimizin sezonun yedinci bölümü "The Zygon Invasion" ve sekizinci bölümü "The Zygon Inversion"ın da yönetmen koltuğundaki isimdi.

17-01/06/doctor-who-10-sezon-1.jpg

Sezonun diğer yönetmenlerini de göreceğimiz toplu listeye bakacak olursak;

1. ve 2. bölüm: Lawrence Gough (Atlantis, Misfits).

3. ve 4. bölüm: Bill Anderson (Spooks, Lewis).

5. ve 9. bölüm: Charles Palmer (Doctor Who, Poldark).

6. ve 7. bölüm: Daniel Nettheim (Humans, Line of Duty).

8. ve 10.bölüm: Wayne Yip (Class, Misfits).

MISSY DÖNÜYOR MU?

Nettheim'ın yönetmenliğini üstleneceği bölümlerin senaristleri henüz açıklanmış değil. Geçtiğimiz ay içinde bir kısmı Kanarya Adaları'nda çekimleri gerçekleştirilen bölümlerde Missy'nin (Michelle Gomez) dönüşüne tanıklık edeceğimize inanılıyor.

Doctor Who'nun yeni sezon bölümleri 2017'nin Nisan ayı içinde BBC One ekranlarına gelmeye başlayacak. 10. sezondan yeni görüntü ve görselleri merakla bekliyoruz.

'Doctor Who' 10. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin