Doctor Who 10. sezon fragmanı yayınlandı!

2007'nin bahar döneminde ekranlara gelmeye başlayacak İngilizlerin popüler bilim kurgu dizisi Doctor Who'nun 10. sezonundan ilk resmi fragman geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Volkan Küçükel
26 Aralık 2016 - 00:43
Yeni Bölüm

İngilizlerin popüler bilim kurgu dizisi Doctor Who'nun 10. sezonundan ilk resmi fragman geldi!

10. SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜLER!

Her sene ekranlara gelen yılbaşı özel bölümü öncesinde paylaşılan 50 saniye süreli fragmanı haberimizin devamında izleyebilirsiniz.

Fragmanda Doktor'un (Peter Capaldi) yeni yol arkadaşı Bill (Pearl Mackie) kendisini tanıtıyor ve birçok soruyla karşımıza çıkıyor! Yolculuk boyunca Dalekleri, garip dünyaları, öfkeli kapışmaları, daha önce Noel özel bölümü "The Husbands of River Song"da Nardole rolüyle görünen Matt Lucas'ın (Little Britain) dönüşünü ve Doktor'un aklını kaybedip kaybetmediğini sorgulayan birisini görüyoruz.

Yeni sezon Steven Moffat'ın yürütücü yapımcı olarak son sezonu olacak ve 2018 yılında 11. sezonla birlikte yerine Chris Chibnall (Broadchurch) geçecek.

16-12/26/p03rz69f.jpg

Yeni sezonun ilk bölüm senaryosu Steven Moffat tarafından kaleme alınırken, bu bölümde Stephanie Hyam'ı (Jekyll and Hyde) konuk oyuncu olarak izleyeceğiz. Sekizinci sezondaki "In the Forest of the Night" bölümünün senaristliğini üstlenen Frank Cottrell-Boyce (In the Forest of the Night) tarafından yazılan ikinci bölümde ise Mina Anwar (The Sarah Jane Adventures) ve Ralf Little (The Royle Family) ikilisini konuk oyuncu olarak izleyeceğiz. Her iki bölümün yönetmenlik koltuğunda oturan isim ise Lawrence Gough olacak.

Dokuzuncu sezonda "Face the Raven" bölümünü yazan Sarah Dollard, Mike Bartlett ve daha önce "Mummy on the Orient Express", "Flatline", "The Girl Who Died" bölümlerini yazanan Jamie Mathieson da bu sezon birer bölümün yazarlığını üstlenecek.

16-12/26/giphy.gif

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2005 yılında başlayan modern serininin onuncu, klasik seriden itibaren ise otuz altıncı sezon olma özelliğini taşıyan Doctor Who'nun yeni sezonu, 2017 baharında BBC One ekranlarında olacak.

'Doctor Who' 10. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin