Doctor Who 10. sezondan son gelişmeler

Popüler bilim-kurgu dizisinin yeni sezonu yaklaşıyor. Çekimlerden son gelişmeler...

Volkan Küçükel
02 Ağustos 2016 - 12:31
Yeni Bölüm

İngilizler'in fenomen bilim-kurgu dizisi Doctor Who'nun 10. sezonundan sıcak gelişmeler var!

Dizinin Cardiff'te geçtiğimiz ay başlayan yeni sezon prodüksiyonunda ilk iki bölümün çekimleri tamamlandı.

10. SEZON ÇEKİMLERİ SÜRÜYOR

Peter Cabaldi'nin Doctor karakterinin yeni yol arkadaşı olarak Pearl Mackie'nin hayat vereceği Bill'i göreceğimiz, komedyen Matt Lucas'ın ise Nardole olarak geri döneceği 10. sezon için ilk iki bölümün çekimlerinin tamamlandığı Twitter'dan takipçilere duyuruldu.

16-08/02/doctor-who-twitter.png

YENİ SEZON BÖLÜMLERİNİN DETAYLARI

Yeni sezonun ilk bölüm senaryosu Steven Moffat tarafından kaleme alınırken, bu bölümde Stephanie Hyam'ı (Jekyll and Hyde) konuk oyuncu olarak izleyeceğiz.

Frank Cottrell-Boyce (In the Forest of the Night) tarafından yazılan ikinci bölümde ise Mina Anwar (The Sarah Jane Adventures) ve Ralf Little (The Royle Family) ikilisini konuk oyuncu olarak izleyeceğiz.

Her iki bölümün yönetmenlik koltuğunda oturan isim ise Lawrence Gough

DOCTOR WHO 10. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Steven Moffat'ın showrunner olarak son kez görev yapacağı Doctor Who'nun yeni sezon bölümleri 2017 baharından itibaren BBC One ekranlarına gelmeye başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin