Doctor Who 10. sezonun kamera arkası videosu yayınlandı

BBC, yayınlanmasına sayılır günler kalan Doctor Who 10. sezonun kamera arkası görüntülerini yayınladı.

Berfu Özlen
11 Nisan 2017 - 10:07
Yeni Bölüm

Doctor Who 10. sezonu ile geliyor! 

Yeniliklerin sezonu olan 10. sezonun çekimlerinden bir kamera arkası videosu yayınlandı. 

İlklerin sezonuna çok az kaldı!

12. Doktor olan Peter Capaldi'nin son sezonu ve Bill karakteri ile karşımıza çıkacak olan Pearl Mackie'nin ilk sezonu olması nedeniyle ayrı bir öneme sahip olan yeni sezon, 15 Nisan'da başlıyor.

İLGİLİ İÇERİK

Capaldi, yeni sezon hakkında, "diziyi en temel elementlerine geri döndürecek bir sezon" olarak tanımladı ve ekledi, "Aynı zamanda yapımcı Moffat'tan öğrendiğime göre, bu sezon dizinin başlangıç noktası görevi görecek, hatta şaka ile karışık ilk bölümün ismi de Pilot."

"Kahraman olmak bir zamanlama işidir"

Moffat dizinin yeni sezonundaki tema hakkında da konuştu."Evrene fırlatıldılar ve bu konuda ne yapacaklarını bulmaları gerek. Birçok alternatifi olan bir evrende kahraman olmalılar. Kahraman demişken, kahraman olmak bir zamanlama işidir." diyen yapımcı ekledi; "Mackie bize bunun henüz diziyi izlememiş olanlar için bir başlangıç noktası olabileceğini söyledi. Çünkü tüm olan bitene Bill'in taze bakış açısıyla yaklaşıyoruz."

Sevilen karakterler geri dönüyor

Bu sezon, ilk sezondan beri görmediğimiz yaklaşık 50 senedir kayıp olan Daleklerin, Buz Savaşçılarının ve Mondasya'lı Cybermen'lerin sezunu. Bunun yanında Missy ve The Master da geri dönüyor. 

Doctor Who 15 Nisan'da The Pilot isimli 10. sezon ilk bölümüyle geri dönüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin