Doctor Who'da 12. Doktor Peter Capaldi diziden ayrılıyor!

Yeni sezonda yeni yol arkadaşı Bill (Pearl Mackie) ile karşımıza çıkacak Doctor Who'nun yıldızı Peter Capaldi bu sezon son kez izleyicilerle buluşacağını duyurdu.

Volkan Küçükel
31 Ocak 2017 - 10:32
Gündem

Doctor Who'da ayrılık sezonu yaklaşıyor!

DOCTOR WHO'DA SÜRPRİZ AYRILIK!

Yeni sezonda yeni yol arkadaşı Bill (Pearl Mackie) ile karşımıza çıkacak Doctor Who'nun yıldızı Peter Capaldi bu sezon son kez izleyicilerle buluşacağını duyurdu.

Capaldi, yaptığı açıklamada yaklaşmakta olan 10. sezonun kendisi için son sezon olacağını duyurdu. BBC Radio 2'de Jo Whiley ile gerçekleştirdiği bir söyleşi esnasında bu gelişmeyi duyuran Capaldi'nin ayrılık haberi, daha sonra dizinin resmi sosyal medya hesaplarından da doğrulandı.

17-01/31/doctor-who.png

Doctor Who'nun 2017 Noel Özel Bölümü, Capaldi'nin dizide son kez göründüğü bölüm olacak.

58 yaşındaki Glasgow doğumlu aktör Peter Capaldi, Doktor rolünü 2013 senesinde Matt Smith'in ardından üstlenmiş ve 12. Doktor rolünü ilk olarak The Time of the Doctor bölümünde oynamıştı.

MOFFAT DA AYRILIYOR!

Yeni sezon sadece Capaldi için ayrılık sezonu değil! 10. sezon aynı zamanda Steven Moffat'ın yürütücü yapımcı olarak son sezonu olacak ve 2018 yılında 11. sezonla birlikte yerine Chris Chibnall (Broadchurch) geçecek.

17-01/31/doctor-who.jpg

YENİ SEZON İÇİN GERİ SAYIM!

2005 yılında başlayan modern serininin onuncu, klasik seriden itibaren ise otuz altıncı sezon olma özelliğini taşıyan Doctor Who'nun yeni sezonu, bu yılın Nisan ayında BBC One ekranlarında olacak.

'Doctor Who' 10. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin