Doctor Who'da John Noble sürprizi mi?

Fringe'in çılgın bilim adamı olarak tanıdığımız aktör Doctor Who yolunda...

Volkan Küçükel
09 Haziran 2016 - 00:44
Magazin

John Noble son dönemde Fringe'de dizi dünyasının unutulmaz karakterlerinden Walter Bishop karakteri ile hepimizde güzel bir iz bırakmıştı.

Elementary ve Sleepy Hollow ile bu dizi sonrasında sevenleriyle yeniden buluşan aktör kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol aldı. Peki aktörün şimdiye kadar isteyip de rol alamadığı dizi hangisi?

Avustralyalı aktör MCM London Comic Con'da fanlarıyla bir araya gelirken bir de itirafta bulundu: "Doctor Who'da olmak isterim."

Etkinlikte kendisine sorulan bir soru üzerine Doctor Who hayranlığını ortaya koyan aktör "Zaman içinde geri gidebilsem ve herhangi bir karakter olabilsem hangisi olurdu.. Doctor Who, büyük olasılıkla..." şeklinde konuştu.

16-06/08/landscape-1464390315-noble.jpg

Noble, The Doctor karakterini şu sözlerle tanımladı: "Olağanüstü bir şekilde efsane ve çok karizmatik... Bunun gerçekleşmesi gerçekten çok eğlenceli olurdu.''

Aktörü ileride Doctor Who'da farklı bir karakteri canlandırırken de görebiliriz. Bilindiği üzere Noble geçmiş dönemde Peter Jackson'ın The Lord of the Rings serisinde Denethor karakterini oynamıştı. Doctor Who showrunner'ı Steven Moffat bir süre önce yaptığı açıklamada Peter Jackson ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdiğini ve kendisini dizinin bir bölümünü yönetirken görebileceğimizi belirtmişti. Böyle bir durumun gerçekleşmesi halinde ikili dizinin bir bölümünde yeniden bir araya gelebilir.

Doctor Who'nun 10. sezonunun çekimlerine Temmuz ayı içerisinde başlanacağını ve yeni sezon bölümlerinin 2017 senesi içinde izleyicilerle buluşacağını da belirtelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin