resim yok
07 Kasım 2010 - 00:00

Meltem Cumbul'un kırkıncı doğumgününde, Olgun Şimşek kavga çıkartınca davetliler mekanı teker teker terk etti. Meltem Cumbul kırkıncı yaşını Zihni isimli mekanda kutladı. Saat 21'de caz müzikler ile başlayan parti, davetlilerin mikrofon ile türküler söylemesi ile sabaha karşı 5'e kadar sürdü. Partide sevgilisiyle boy gösteren Olgun Şimşek olay çıkarınca gece tatsız bitti. Yakın arkadaşı Yavuz Bingöl'den piyano eşliğinde bir parça söylemesini isteyen Şimşek, DJ'den aldığı cevapla çılgına döndü. DJ'in "Kendi canlı performansımı kesemem" demesi üzerine bir anda sinirlenen oyuncu ortalığı ayağa kaldırarak küfürler yağdırdı. Şimşek'i Yavuz Bingöl ve Oktay Kaynarca sakinleştirdi. Ortalığın birbirine girmesiyle birer birer mekanı terk eden ünlülerden sonra mekandan en son ayrılan isim Şimşek oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin