resim yok
22 Nisan 2011 - 00:00

Ezel'in yönetmeni Uluç Bayraktar'ın doğum günü partisinde bakın neler oldu

 

 

Ezel’in yönetmeni Uluç Bayraktar, önceki gece, Cihangir’de düzenlenen sürpriz bir partiyle 37’nci yaş gününü kutladı. Partiye katılanlar arasında Ezel’in oyuncularından Kenan İmirzalıoğlu, Yiğit Özşener, Cansu Dere ve Tuncel Kurtiz de vardı. Partinin yapıldığı mekânın çalışanları, davetlilerin görüntülenmemesi için aldıkları ilginç önlemlerle herkesi şaşırttı. Önce mekânın ön kısmına perde çeken görevliler, işi mekânın kapısına kilit vurmaya kadar götürdü. Bu durum, mekâna gelen diğer müşterilerin uzun süre kapıda kalmasına yol açtı.
 
 
Görüntülenmemek için ilginç yöntemler geliştirenler arasında Cansu Dere de vardı. Fotoğraflarının çekilmemesi için otomobilini mekânın kapısının önüne yanaştıran Cansu Dere, bu tavrı nedeniyle basın mensupları tarafından alkışlarla protesto edildi. Bu durum karşısında ne yapacağını şaşıran ünlü oyuncu, çareyi mekândan ayrılmakta buldu. Bu arada, içerideki arkadaşlarını arayarak onları durumdan haberdar etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin