Doktorlar Kore dizisinden uyarlama olarak geliyor

Kore dizisi olan The Doctors dizisinin uyarlaması olarak Doktorlar dizisinin yayınlanacağı duyuruldu.

Sibel Karagöl
03 Nisan 2017 - 23:35
İptal - Onay

Kore dizilerini uyarlama konusunda başarısıyla bilinen MF yapımdan yeni bir dizi daha geleceği duyuruldu. Kore ekranlarında beğeniyle takip edilen "The Doctors" dizisi Türk televizyonlarına uyarlanıyor.

Senaristliğini Makbule Kosif'in üstleneceği, yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan'ın oturacağı Doktorlar dizisi büyük bir merakla beklenmeye başlandı.

17-04/03/di.jpg

Yayınlandığı döneme damgasını vuran ekranlara yeni bölümleriyle veda ettikten sonra bile tekrar bölümleriyle reyting rekorları kırmaya devam eden, Kutsi ve Yasemin Ergene'nin başrollerini paylaştığı Doktorlar dizisiyle aynı isimde ve benzer konularda olan yeni proje için devam niteliğinde olduğu konusunda haber yapıldı.

17-04/03/d1.jpg

 

Fakat 2006 ile 2011 yılları arasında ekrana gelen Doktorlar'ın ünlü şarkıcı ve oyuncunun Kutsi ile özdeşleşmesi nedeniyle, yeni Doktorlar dizisinin oyuncu kadrosundanKutsi'nin yer alıp almayacağı sorularına yapımcı şirket, eski projeden bağımsız olan dizide, Kutsi'yi düşünmedikleri vurguladı.

17-04/03/dctors.jpg

Doktorlar Konusu

Dizinin çocukluğu zorluklarla dolu geçmiş bir genç kadın doktoru merkezine alıyor. Yeni doktor olmuş bu genç kadının hastanede işe başlamasıyla başına gelen olayları romantik komedi tadında işeyecek dizide ailesini bir kazada kaybetmesi üzerine tüm kariyerini geride bırakarak lisede öğretmenlik yapmaya başlayan ve aslında yetenekli bir nöro cerrahi uzmanı, zengin ailesinin parasını redderek kendi hayatını kuran başarılı bir cerrah yer alacak.

Doktorlar'da her bölümde yeni bir heyecan yaşanırken, karakterlerimiz işlerinin stresinin yanında aşk ve entrika ve komediyle de yüzleşecekler.

Yeni dizide hangi oyuncuların oynayacağı ve yayın tarihi hakkında henüz bir bilgi paylaşılmazken dizinin hazırlıklarına başlandı. Dizinin orjinali toplam 20 bölümden oluşmasına rağmen, Türk dizileri formatına uyarlanmasıyla kaç bölümden oluşacağı henüz netlik kazandı.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin