resim yok
22 Aralık 2011 - 00:00

 

Münir Özkul’un eşi Umman Özkul " Münir Özkul öldü" haberlerini çıkartanlara ateş püskürdü.
BİR SÜRE DAHA YOĞUN BAKIMDA TUTULACAK       
 
Geçtiğimiz pazar akşamı solunum yetmezliği nedeniyle Bahçelievlerde bulunan Medical Park Hastanesi'ne kaldırılan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Münir Özkul'un doktoru bir basın açıklaması yaptı. 
  
Münir Özkul'un KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) denilen akciğer hastalığı nedeniyle hastaneye geldiği belirten doktoru Doğruer, "Durumu ağırlaşınca yağun bakıma alındı. Tedavisi devam ediyor. Şu an solunum cihazından destek sürmekte. Durumu stabil seyrediyor. Umarız kısa zamanda daha öncede olduğu gibi yoğun bakımdan çıkışını sağlayacağız. Yoğun bakımdaki süreçler bazen planlanandan farklı seyredebiliyor. Umarız o seyirler olmayacak ve her şey planladığımız gibi bir hafta, 10 gün içinde taburculu muhtemeldir diye düşünüyoruz" dedi.   
 
 
Sanatçının eşi Umman Özkul ise sanatçının yaşama çok bağlı olduğunu ve mücadeleyi bırakmayacağını belirterek, "Münir'de akciğer rahatsızlığı var. Zaman zaman destek almak zorunda çünkü evde verdiğimiz oksijen bir süre sonra yetmeyebiliyor. Zaman zaman biz hastaneye gitmek zorundayız, doktorunda bakım almak zorundayız. Aksi taktire Münir tolera etmeyebilir bir takım şeyleri. Rutin bir durum. Bunun için geliyoruz hastaneye. Zaman zaman ilaç tedavisi alması gerekebilir, 2 ayda bir, 3 ayda bir... Şimdi öyle bir zaman geldi. Münir Özkul herkesin sevdiği bir insan. Sizlerden dualarınızı esirgememenizi rica ediyoruz" diye konuştu.
 
ALLAH ONUN SEVDİĞİNİ ALSIN           
 
Umman Özkul, gece boyunca yüze yakın telefon aldığını belirterek ''Korkudan ödüm patladı, apar topar hastaneye geldim. Bu haberi kim çıkarttıysa Allah onun en sevdiğini alsın! Münir’in ölmesini isteyenler var galiba bu kaçıncı kez oluyor, kim neden bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyor?''Yataktan fırladığım gibi geldim. Münir’den bu kadar mı sıkıldınız? Onu sevmiyor musunuz? Böyle şeylere ne olur bizi alet etmeyin" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin