resim yok
10 Kasım 2011 - 00:00

 

TNT ekranlarındaki ‘Dedektif Memoli’de Zeynep karakterini canlandıran Burcu Esmersoy polis olmanın zorluklarından bahsetti:  “Bayram ve özel hayat hiç yok. Rahat rahat uyuduklarını hiç düşünmüyorum. Allah hepsine kolaylık versin. “Ben polis olsaydım cinayet masasında çalışmayı isterdim.” 
Dövüş sporlarıyla da yakından ilgilenen ve 15 senedir boks ve mai tai (Tayland boksu) yapan Burcu Esmersoy, bir saldırı durumunda kendini savunacak ve karşısındakini şaşırtacak kadar dövüş sporlarında yetenekli olduğunu söylüyor. İlk beş sene son derece disiplinli bir şekilde çalıştığını ama artık yoğun çalışma temposu yüzünden vakit bulamadığı için sadece fit kalmak için spor maksatlı antrenmanlar yaptığını dile getirdi. Burcu Esmersoy, “Zaten dizide de Zeynep karakteri sinirlendiği zamanlarda acısını kum torbasından çıkartıyor. İleride Memoli karakteriyle bir dövüş sahnemiz de olabilir. Emre’yi de kendi hocamla tanıştırdım ve o da kick box dersleri alıyor” dedi. Her ne kadar kendisini savunacak kadar dövüş sporları konusunda yetenekli olsa da tedbiri elden bırakmayan ünlü sunucu çantasında biber gazı taşımayı ihmal etmiyor. Burcu Esmersoy “Kırmızı ışıkta kavga sırasında denize insanların atıldığı ve yüzme bilmediği için boğulduğu bir dönemde yaşıyoruz. Kendini savunmak ve korumak adına bazı önlemlerin alınması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuşuyor.
Cerrahi müdahaleye karşı değilim 
Son günlerde magazin basınında botoks yaptırdığı şeklinde çıkan haberlere de değinen güzel oyuncu “Son günlerde çok yoğun bir tempoda çalışıyorum ve bunun acısı da ilk olarak gözlerden çıkıyor. Ben cerrahi müdahaleye karşı değilim ama her şeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum. Şimdi başlarsak 60 yaşına geldiğimizde neremizi yaptıracağız. O yüzden gerek yok” diyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin