resim yok
19 Mayıs 2011 - 00:00

Ünlü mekânda şarap eşliğinde mehtaba daldılar...

 

 

Dün bir arkadaşım telefonla aradı. Salı akşamı Ulus’taki Sunset restoranda dolunay eşliğinde yemek keyfi gecesi varmış. O da sevgilisiyle dolunayı seyrederek romantik bir yemek yemiş. Aynı mekânda bizim çapkın gazeteci-yazar Ahmet Hakan da oyuncu Nehir Erdoğan ile birlikte dolunay altında yemek yemiş. 
 
Sevgililer kırmızı şarap eşliğinde el ele göz göze romantik bir gece geçirmişler. Hatta aynı mekânda olan diğer müşteriler birbirlerine dolunay âşıklarını gösterip “Aaaa bu gazeteci Ahmet Hakan değil mi? Yanındaki de oyuncu Nehir Erdoğan” diyerek birbirlerinin doğru gördüğünü tasdiklemişler. Ahmet Hakan zaten romantik bir adamdır. Ben kendisini Pelin Batu ile aşk yaşarken Nişantaşı Salomanje’de sık sık görürdüm. Ellerinde kırmızı şarapları birbirlerinin gözlerinin içine bakarken... Başak Sayan ile de aşk yaşamıştı. Lakin onları romantik bir vaziyette hiç görmedim. Demek ki Ahmet Hakan romantiklik konusunda seçici. Uluorta her sevgiliyle romantik ortamları paylaşmıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin