Downton Abbey'in 6. sezonu olacak mı?

Downton Abbey ne zaman sona erecek?

resim yok
04 Temmuz 2014 - 16:41
İptal - Onay

Carnival Films ve Masterpiece ortak yapımcılığında ITV kanalı için hazırlanan İngiliz dönem dizisi Downton Abbey'in beşinci sezonu yaklaşıyor.

Downton Malikanesi'nde yaşayan Crawley Ailesi ve malikanenin çalışanlarının hayatı üzerine odaklanan dizinin yeni sezonu Eylül ayından itibaren ekranlarda olacak.

 

YENİ SEZONDA DA İDDİALI

Geride bıraktığımız dört sezonu boyunca sadece İngiltere'de değil dünya çapında büyük başarıla imza atan dizi, yeni sezonu için de iddialı geliyor.

Ulusal ve uluslararası ödül organizasyonlarında birçok adaylık ve birinciliği bulunan dizinin yazar ve yaratıcısı Julian Fellowes'a şimdiden gelecek sezonlar için sorular yöneltiliyor.

 

DİZİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Bu sezon Downton Abbey'in son sezonu mu olacak yoksa dizi bu sezondan sonra devam edecek mi?

Şimdilik bu sorunun yanıtı net değil. Ancak, Julian Fellowes geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada dizinin altıncı sezonunun olabileceğini ima eden açıklamalarda bulundu.

 

HAYRANLARI UMUTLANDIRAN AÇIKLAMA

Harper's Bazaar'a konuşan Fellowes;

''Eğer bu sezon sonrasında başka bir sezon olmazsa hayrete düşeceğim'' ifadesini kullandı.[reklam]

Fellowes daha önceden yaptığı açıklamada bu durumun aksi söylemlerde bulunmuş ve dizinin beş sezonun ötesine geçebileceğini sanmadığını dile getirmişti.

Anlaşılan izleyicilerin, kanalın ve yapımcıların diziye göstermiş olduğu ilgi Fellowes'un bu konudaki düşüncelerini değiştirmiş durumda.

 

DİZİNİN HİKAYESİ

Bir dönem dizisi olan Downton Abbey, Downton Malikanesi'nde yaşayan Crawley Ailesi ve malikanenin çalışanlarının yaşamı üzerine odaklanıyor. Hikaye 1. Dünya Savaşı eşiğindeki İngiltere'de geçiyor. Grantham Kontu Robert Crawley ailesi ile mutlu bir hayat sürdüğünü düşünürken her şey, 15 Nisan 1912'de Titanik'in buzdağına çarpması ile birlikte bir daha eskisi gibi olmayacak şekilde değişir. Crawley ailesi iki üyesini çarpışmada kaybetmiştir. 

 

YENİ SEZONDAN İLK TEASER

Downton Abbey'in yeni sezonu için ilk kısa tanıtım videosu geçtiğimiz günlerde izleyicilere sunulmuştu.

 

 

'COMMUNITY' DEVAM EDECEK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin