Downton Abbey'in filminin çekimlerine 2018 yılında başlanıyor!

NBCUniversal International Studios'tan Downton Abbey'in filminin prodüksiyonuna gelecek yıl içinde başlanmasının planlandığı yönünde bir doğrulama geldi.

Volkan Küçükel
22 Haziran 2017 - 15:28
Gündem

Julian Fellowes'ın yaratıcısı olduğu tarihi dönem draması Downton Abbey sona ereli neredeyse iki sene oluyor, dizinin film projesinin hayata geçip geçmeyeceği ise o günden bu yana sürekli konuşulmaya devam ediyor.

Ve sonunda bu belirsizlik bir son buldu. NBCUniversal International Studios'tan Downton Abbey'in filminin prodüksiyonuna gelecek yıl içinde başlanmasının planlandığı yönünde bir doğrulama geldi.

DOWNTON ABBEY'İN FİLMİ SONUNDA GERÇEKLEŞİYOR!

NBCU Int'l Studios Başkanı Michael Edelstein, Associated Press'e yaptığı açıklamada İngiltere'de ITV, Amerika'da PBS kanalında izleyicileriyle buluşan Carnival Films/Masterpiece yapımcılığındaki Downton Abbey dizisinden 20 oyuncuyu tekrar bir araya getirerek 2018 senesi içinde filmin çekimlerine başlamayı umduklarını dile getirdi.

"Senaryoyu uygun hale getirme çalışmalarını sürdürüyoruz ve bu doğrultuda oyuncu kadrosunu nasıl bir araya toplayacağımızın çaresine bakacağız" diyen Edelstein "Çünkü bildiğiniz gibi insanlar işlerine devam ediyor ve başka işlerle meşgul oluyor. Ancak gelecek sene içinde henüz kestiremediğimiz uygun bir zamanda film projesini hayata geçirmeyi ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.

17-06/22/downton-abbey-oyuncu-kadrosu.jpg

Singapur'da gerçekleşen Downton Abbey: The Exhibition etkinliğinde konuşan Edelstein Emmy ödüllü dizinin film versiyonunun bir süredir gündemlerinde olduğunu bu şekilde kabul ederken; yapımcı Gareth Neame ve yaratıcı/yazar Julian Fellowes geçtiğimiz sene Deadline'a verdiği röportajda uzun metrajlı bir filmin olasılığına sıcak bakarken bunun gerçekleşmesinin basit bir yolu olmadığını dile getirmişlerdi. Neame konuyla ilgili "Julian ve ben bunu yapmak için hevesliyiz. Oyuncu kadrosu da öyle, umuyorum ki bu proje gerçeğe dönüşür" şeklinde konuşmuştu.

OYUNCU KADROSU DA İSTEKLİ

Fellowes bir süredir bu proje için senaryo üzerinde çalışmalarını sürdürüyor olsa da oyuncu kadrosundan bazı isimlerin film projesi konusunda son gelişmelerden haberdar olmadığı görülüyor.

Dizide aristokratlardan birine hayat veren Laura Carmichael, AP'ye yaptığı açıklamada "Güzel, bu gelişmeyi menajerime iletiniz, çünkü hala bilgi sahibi olmayı bekliyoruz" derken, aşçı rolüyle karşımıza çıkan Sophie McShera ise "Bizden önce doğrulama almışınız. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini hala bilmiyoruz. Eğer proje kesin olarak gerçekleşecekse hepimiz bunun bir parçası olmayı isteriz" ifadelerini kullandı.

20. yüzyılın başlarında İngiltere'deki saygın ve soylu Crawley ailesi ile hizmetkarlarının dönemin tarihsel olaylarının perde arkasında yaşadıklarını izleyicilere aktaran Downton Abbey, 2010-2015 seneleri arasında altı sezon boyunca ekranlara gelmişti.

17-06/22/downton-abbey-film.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin