Downward Dog iptal edildi!

ABC'nin henüz altı bölümünü geride bırakan komedi türündeki dizisi Downward Dog erkenden iptali gördü!

Volkan Küçükel
24 Haziran 2017 - 15:59
İptal - Onay

ABC'nin henüz altı bölümünü geride bırakan komedi türündeki dizisi Downward Dog erkenden iptali gördü!

DOWNWARD DOG'UN ÖMRÜ KISA OLDU!

Gelişmeyi dizinin ortak yaratıcıları Samm Hodges ve Michael Killen sosyal medya hesapları üzerinden duyurdular. ABC yetkilisinin de bu durumu doğruladığı belirtiliyor.

Dizinin hayranlarına seslenen ikili iptal nedeninin kesinlikle mali sebeplerden kaynaklandığını belirtirken, diziye yeni bir ev bulma konusunda kararlı olduklarını da dile getirdiler.

17-06/24/1.png

17-06/24/2.png

Legendary TV ve ABC TV Studios ortak yapımcılığında hazırlanan Downward Dog oyuncularının sözleşmeleri önümüzdeki hafta sona eriyordu ve kanal bu nedenle dizinin geleceği için bir seçim yapmak durumundaydı.

17 Mayıs'ta pilot bölümüyle ekran macerasına başlayan dizi, son olarak sezonun altıncı bölümü olan "Old" ile 20 Haziran'da ekranlara gelmişti. Downward Dog, 27 Haziran'da art arda izleyicilerle buluşacak olan "Getting What You Always Wanted" ve "Getting Lost" bölümleriyle ilk sezonunu tamamlayacaktı.

DOWNWARD DOG REYTİNGLERİ

Sundance Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşen ilk komedi dizisi olma unvanına sahip dizi yayın hayatına başladıktan sonra düşmekte olan izlenme oranları ile dikkat çekiyordu. Son bölümde elde edilen 18-49 yetişkin yaş kategorsinde 0.6 reyting oranı ve 3.1 milyon izleyici rakamları dizinin en düşük reytingleri oldu.

17-06/24/downward-dog.jpg

Downward Dog'un ilk sezonunda şimdiye kadar elde ettiği reyting ortalaması ise 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.84 reyting oranı ve 4.19 milyon izleyici olarak oluştu. Bu rakamlar kanalın en düşük reytingli dizisi olmadığını gösterse de dizinin büyük bir etki yaratamadığı ve beklenen geri dönüşlerin alınamadığı belirtiliyor.

Allison Tolman, Lucas Neff, Kirby Howell-Baptiste, Barry Rothbart, Siovhan Christensen, Ayden Mayeri, Andrew Gorell gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi; Nan (Tolman) karakterini merkezine alırken, Nan'ın yaşadıkları en yakın arkadaşı köpek Martin'in perspektifinden anlatılıyor. .Günümüz insan hayatının iniş ve çıkışlarının yansımalarını sadakatli bir köpeğin gözünden keşfediyoruz.

Michael Killen, Hodges, Jimmy Miller, Sam Hansen, Kathy Dzubiek, Kat Likkel ve John Hoberg dizinin yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

17-06/24/allison-tolman-twitter.png

 

KANALIN YENİ KOMEDİLERİ

ABC'nin yeni yayın sezonunda sonbahar döneminde ekranlara getireceği tek yarım saatlik komedisi The Mayor olarak görünüyor. Diğer yeni komedileri Alex, Inc. ve Splitting Up Together ise sezon ortası dönemde ekranlara gelmeye başlayacak.

"Downward Dog" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin