Dr. House'un yeni dizisi Chance ne zaman başlıyor?

Hulu sonbahar takvimini açıkladı...

Volkan Küçükel
27 Haziran 2016 - 12:25
Yeni Bölüm

The Mindy Project'in ekranlara dönüş tarihi ve Hugh Laurie'nin yeni dizisi Chance'in ne zaman başlayacağı artık belli!

Hulu, sonbahar takvimini açıklayan yayın platformları arasına katıldı. Bu sonbahar çok daha heyecanlı geçecek gibi...

THE MINDY PROJECT 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Mindy Kaling fanları önümüzdeki dönemin planlamasını yapmaya başlayabilir. Hulu'dan yapılan duyuruya göre eleştirmenlerce beğenilen The Mindy Project'in 5. sezonu 04 Ekim Salı günü başlıyor.

16 bölümden oluşacak sezonun bölümleri her Salı günü Hulu takipçilerine sunulacak.

16-06/27/mindy-project-season-5-premiere.png

Ekran macerasına Fox ekranlarında başlayan ve üç sezon sonunda hakkında iptal kararı alan diziye Hulu sahip çıkmış ve 26 bölümlük dördüncü sezonla diziyi geri döndürmüştü.

HUGH LAURIE YENİ PROJESİYLE

Bu arada, House M.D. dizisinin yıldız ismi Hugh Laurie'nin yeni dizisi Chance ise 19 Ekim Çarşamba akşamı prömiyerini gerçekleştirecek.

CHANCE'İN KONUSU

İki sezonluk onayı cepte yayın hayatına başlayacak olan psikolojik gerilim türündeki dizinin 10 bölümden oluşan ilk sezonunun hikayesi, bir adli nöropsikiyatristin (Laurie) çoklu kişilik bozukluğu olma ihtimali bulunan sorunlu bir hasta ve onun kötü niyetli hayat arkadaşı ile yakınlaşması ve tehlikeli bir durum içine çekilmesi çerçevesinde gelişen olayları konu ediniyor.

Room'un yönetmeni Lenny Abrahamson, yönetmen koltuğunda oturacağı projede ayrıca birkaç bölümün uygulayıcı yapımcılığını da üstlenecek.

Kem Nunn'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin yaratıcısı ve uygulayıcı yapımcısı Alexandra Cunningham ve Nunn ikilisi. Dizinin oyuncu kadrosunda yarıca Gretchen Mol, Lisa Gay Hamilton, Paul Adelstein, Ethan Suplee ve Stefania LaVie Owen gibi isimler bulunuyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin