resim yok
24 Şubat 2014 - 10:15
Magazin

Fetih 2014!

'Düğün Dernek'; resmen Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmi oldu.

 

Hâlâ vizyonda olan film; 6 milyon 600 bin seyirci barajını aşarak 'Fetih 1453'ün rekorunu elinden aldı!


Beklenen oldu ve 'Düğün Dernek'; dün itibariyle Türk sinema tarihine 'en çok izlenen yapım' olarak adını yazdırdı. Başrollerini Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in paylaştığı film; halen vizyonda olmasına rağmen 6 milyon 600 bin 893 kişi tarafından izlendi.

 

Yaklaşık 4 hafta daha vizyonda kalacak olan filmin; 7 milyonu aşkın kişi tarafından seyredilmesine kesin gözüyle bakılıyor...

 

HASILATI 70 MİLYON LİRA!

Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği 'Düğün Dernek'; 6 milyon 600 binlik gişe rakamını geçerek; rekoru 'Fetih 1453'ün elinden aldı. 2012'de vizyona giren ve 17 milyon dolarlık bütçesiyle dikkat çeken 'Fetih 1453'; 6 milyon 572 bin 618 kişi tarafından izlenmişti. Fetih 1453; bu gişe rakamıyla da yapımcısına yaklaşık 56 milyon liralık hasılat bıraktı.

 

Sadece 3 milyon liraya çekildiği söylenen 'Düğün Dernek'in; şu anki gişesiyle elde ettiği hasılat ise yaklaşık 70 milyon lira! Film; hasılat rakamlarına göre de bir rekorun sahibi oldu.

 

NE UMDULAR NE BULDULAR!

Sevilen komedyenler Ahmet Kural ile Murat Cemcir, çekimler başlamadan önce yetkililerle hasılattan yüzde 15 pay almak üzere anlaştı. Düğün Dernek'in beklenmeyen bu başarısı, en çok bu ikilinin yüzünü güldürdü.[reklam]

Kural ile Cemcir'in şu anki hasılata göre kazandığı ücret; kişi başı yaklaşık 11 milyon lira!

 

SADECE12 HAFTADA

2014'de 437 adet kopyayla vizyona giren "Fetih 1453"; 6 milyon 572 binlik gişe rakamına 52 hafta sonunda ulaştı. 'Düğün Dernek' ise sadece 12 haftadır vizyonda olmasına rağmen bu rakamı geçti. Recep İvedik serileri arasında ise rekor; 4 milyon 333 bin 144 olarak Recep İvedik 2'de bulunuyor.

 

YILDIZLARI SOLLADILAR

Filmin başarısında kuşkusuz en büyük paya sahip olan Ahmet Kural ile Murat Cemcir; hasılattan elde ettikleri pay sayesinde emeklerinin karşılığını fazlasıyla aldı! Şu anki gişe rakamlarına göre ceplerine kişi başı yaklaşık 11 milyon lira giren ikili; dünyaca ünlü yıldızları bile solladı.

Milyonların izlediği birçok filmde rol alan ve Oscar'a aday gösterilen Ryan Gosling'in film başına aldığı ücret; 5 milyon dolar. Gosling gibi genç starların ortalama ücreti bu rakamı bulurken; Hollywood'un en çok kazananı ise film başına aldığı 75 milyon dolarla Robert Downey Jr.

 

 

NEHİR ERDOĞAN VE İLKER KALELİ BU FİLMDE BULUŞUYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin