resim yok
17 Temmuz 2012 - 00:00

 

Oyuncu Kaya Akkaya'nın düğününde sahneye çıkan Serdar Seki, yaptığı espriye davetliler arasındaki Cansu Dere'yi şoke etti.
 
"Uçurum" dizisinde rol alan 32 yaşındaki Oyuncu Kaya Akkaya, 3 yıldır birlikte olduğu menajer Selen Sürel ile dünya evine girdi. Event Garden’da yapılan bir kır düğünü ile evlenen çiftin nikah şahitliğini Selin Şekerci, Hakan Eren, Onat Arpat ve Zeynep Çaytak, Irmak Altıner, Özge Atalay yaptı. Selen Sürel’ in gelinliği Pronovias imzasını taşırken, Kaya Akkaya’ nın damatlık seçimi Damat Tween imzalıydı. Abla Esra Akkaya ve ikizi Sarp Akkaya’nın da hazır bulunduğu düğünde çiftin mutlulukları görülmeye değerdi. Çift düğün töreninin ardından balayı için İtalya’ya uçtu. Düğüne çiftin yakın aile dostlarının yanı sıra sanat dünyasından da birçok isim katıldı. Düğüne Berna Laçin, Murat Yıldırım-Burçin Terzioğlu, Cansu Dere, Berk Hakman, Güven Murat Akpınar, Zeynep Köse, Hande Kazaova, Begüm Kütük - Erdil Yaşaroğlu gibi isimler de katılanlar arasındaydı.
 
 
 "Ben o konuşma sırasında neredeydim acaba?"
 
Dügünde Deniz Seki'nin kardeşi Serdar Seki sahne aldı. Şarkılarıyla olduğu kadar sohbetiyle de davetlilere keyifli anlar yaşatan Serdar Seki, bir ara Cem Yılmaz' la ilgili bir espri yaparak herkesi güldürdü. Davetliler arasında Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Cansu Dere' nin varlığını unutan Seki, “Düğün deyince akıllara Cem Yılmaz gelir. Muhteşem düğün yaptı. Bir de, Cem Yılmaz şunu demiştir, “Düğünden önce 15 dakika kayınvalidesinin elini öpen biliyorum” lafı hoşuma gider" diyerek büyük gafa imza attı. Cansu Dere ise Seki'nin bu konuşmalarını duymadığını ifade ederek, “Ben o konuşmada nerelerdeydim acaba” diyerek konuyu geçirtirdi. Basın her zaman mesafeli olan Dere, bu defa soruları cevapladı. Dere, “Yurt dışı tatilinden geldim. Güzel bir düğün oldu” dedi. Yeni sezonda dizide olmayacağını söyleyen Dere, “Yeni sinema filmi var. Onun hazırlıklarına başlayacağız” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin