resim yok
16 Eylül 2010 - 00:00

Cihan Ünal'ın, kızı Irmak Ünal'a kızgınlığı dört senedir bitmek bilmiyor, buzlar erimiyor. Ünal kızı Irmak Ünal'ın üç senelik eşi Taj Valdespino'yla evli iken Alp Kırşan'la birlikte olmasını bir türlü affetmiyor. Aradan geçen seneler de baba kız arasındaki buzları eritmeye yetmedi. Bunun üzerine gözler yarın akşam Suada'da Emre Karabacak'la nikah masasına oturacak olan Irmak Ünal'ın düğününe çevrildi. Bu düğüne Cihan Ünal katılacak mıydı? Yoksa kızı Irmak Ünal'ı en mutlu gününde yalnız mı bırakacaktı? Irmak Ünal konu ile ilgili olarak "Özel hayatımız hakkında konuşmak istemiyorum" derken baba Cihan Ünal'sa şunları söyledi: "Irmak beni düğününe çağırmadı, ayrıca çağırsa bile gitmezdim. Bu konu ile ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum. Ama dört senedir küsüz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin