Dünya basınının ilgisini çeken dizi: Filinta

5- 8 Ekim tarihlerinde Cannes’da düzenlenecek olan Türkiye’nin ‘Onur Konuğu’ olduğu ‘MIPCOM-Dünya Eğlence İçerik Pazarı Fuarı’ öncesi Avrupa Basını Türkiye’ye gelerek Filinta dizi setini ziyaret etti.

resim yok
26 Ağustos 2015 - 11:34
Magazin

11 Eylül Cuma akşamı TRT1 ekranlarından sevenleriyle 2. Sezonuna buluşmaya hazırlanan ES Film’in yapımcılığını üstlendiği Filinta’nın seti geçtiğimiz gün, Avrupa’nın değişik  kanal ve gazetelerinde görev yapan basın mensuplarından seçkin bir grubun katıldığı hareketli ve renkli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. 

 

5-8 Ekim 2015 tarihlerinde Fransa’nın Cannes Şehrinde düzenlenecek ‘MIPCOM-Dünya Eğlence İçerik Pazarı Fuarı’na, ‘Onur Konuğu Ülke Türkiye’den katılacak dizilerden biri olan Filinta, dünyaya açılmaya hazırlanırken, yapımıyla ve kalitesiyle yabancı medyanın ilgisini çekerek şimdiden dünyada  konuşulmaya başlandı. 

 

‘MIPCOM-Dünya Eğlence İçerik Pazarı Fuarı’ kapsamında Türk kanallarının yöneticileri ve distribütörleri tarafından organizasyonu gerçekleştirilen ve Amerika, Arjantin, Singapur, Bulgaristan’ın aralarında olduğu Avrupa’nın ve dünyanın değişik ülkelerinden gelen yabancı basın mensupları ‘Filinta’nın İzmit’teki platosuna gelerek hem gerçekleşen çekimleri izlediler, hem de başrol oyuncuları ve yönetmenle sohbet ederek röportaj yaptılar.

 

Dizinin yönetmeni Osman Kaya, Koordinatör Mehmet Çoban, başrol oyuncularından Onur Tuna, Cem Uçan ve yeni sezonun transferlerinden Suavi Eren ile Berrak Tüzünataç’ın basın mensuplarıyla birarada olduğu İzmit Seka Film Platolarındaki bu önemli buluşma, röportaj, çekim ve güzel bir sohbet eşliğinde tüm gün boyunca keyifle sürdü.

 

Oyunculuk, aksiyon, tarih ve teknik konuşuldu..

Yabancı basın mensuplarının  Filinta dizisiyle ilgili tarih, teknik  ve aksiyona dayalı çekim detayları ve oyunculuk performansları ile ilgili sordukları  soruları yanıtlayan yönetmen Osman Kaya ve başrol oyuncuları,  ‘Filinta’ projesinin içinde yer alarak,  anlattıkları hikayenin izleyici tarafından beğenilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını  ve daha iyisi için çalıştıklarını dile getirdiler.

 

Dünyanın ve Avrupa’nın önemli  TV kanalları ve gazetelerinden olan Arjantin’den Prensario ve Revistasenal, Miami ve dünyanın bir çok ülkesinde yayınları bulunan Produ, Singapur’dan  TV Asia ve Bulgaristan’dan CeeTV’nin TV yazar ve röportajcıları bu güzel buluşmadan ve Filinta’nın setinden mutlu ayrıldılar.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin