Dünyaca ünlü müzisyenler HBO dizisi için çalışıyor!

Birçok kaliteli diziye ev sahipliği yapan kablolu televizyon kanalı HBO'da gösterilmek için yeni bir dizi üzerinde daha çalışılıyor.

resim yok
24 Ocak 2014 - 15:45
Magazin

Ulusal ve kablolu kanallar bir yandan bünyelerindeki dizileri ekran yarışında başarıya ulaştırmak için çalışırken, diğer yandan da geleceğe yönelik planlamalar doğrultusunda yeni dizi projeleri üzerinde çalışıyor.

Birçok kaliteli diziye ev sahipliği yapan kablolu televizyon kanalı HBO'da gösterilmek için yeni bir dizi üzerinde daha çalışılıyor.

İşte detaylar:

 

HARRIS GELİŞTİRİYOR

Dünyaca ünlü İskoç DJ, söz yazarı, besteci ve prodüktör Calvin Harris elektronik müzik tabanlı yeni bir komedi dizisi hazırlamak için geliştirme çalışmalarını sürdürüyor.

 

YAPIMCI KADROSUNDA ÜNLÜ İSİMLER

Deadline'ın haberine göre; Trainspotting yazarı Irvine Welsh'in (Filth, The Magnificent Eleven, Good Arrows) senaryosunu kaleme alacağı yarım saat süreli bölümlerden oluşacak dizide iki ünlü ismi uygulayıcı yapımcı kadrosunda göreceğiz.

Bu iki isim:

- Dünyaca ünlü sinema oyuncusu ve rap müzisyeni Will Smith ile

 

- ABD'li hip hop müzisyeni Jay Z.

 

DİĞER PROJELERİ

Bu iki isim ayrıca yeni 'Annie' müzikalinin uyarlamasında da yapımcı kadrosunda işbirliği yapmakta.[reklam]

Küçük bir yetim kızın başından geçenleri, maceralarını konu edinen filmde Düşler Diyarı'yla en iyi kadın oyuncu dalında en genç Oscar adayı olan Quvenzhane Wallis, Cameron Diaz ve Jamie Foxx gibi güçlü isimleri göreceğiz.

 

YAPIMCI EKİBİ

Overbrook Entertainment, Three Six Zero Group ve Marcy Media ortaklığında hazırlanan bu yeni dizi projesinde yapımcı kadrosunda iki ünlü ismin yanı sıra James Lassiter, Jada Pinkett Smith, Miguel Melendez, Mark Gillespie ve Dean Wilson gibi isimler de yer alıyor.

Gündemdeki bu proje için gelecek dönemde HBO'nun nasıl bir karar alacağını, projenin hayata geçip izleyicilerle buluşup buluşmayacağını hep beraber göreceğiz.

 


 

BILL COSBY EKRANLARA GERİ DÖNÜŞ HAZIRLIĞINDA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin