Dylan McDermott ilk kez bir komedi dizisinde: LA>Vegas

The Practice'in Bobby Donnell'ı olarak tanıdığımız Dylan McDermott yeni sezonda rol alacağı diziyi buldu: LA>Vegas

Volkan Küçükel
24 Şubat 2017 - 17:43
Gündem

1997-2004 yılları arasında ekranlara gelen The Practice'in Bobby Donnell'ı olarak tanıdığımız Dylan McDermott yeni sezonda rol alacağı diziyi buldu!

Aktör, Amerikan ulusal kanallarından Fox'un hava yolu komedisi "LA>Vegas"ın oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Peki oyuncuyu dizinin sezon onay alması halinde nasıl bir rolde göreceğiz?

MCDERMOTT BU KEZ PİLOT OLUYOR

McDermott'u dizide 1710 sefer sayılı yolçu uçağının pilotu Dave karakteriyle göreceğiz. Kendini beğenmiş birisi olarak nitelendirilen Dave, yolcularla iletişim kurmanın en az uçağı uçurmak kadar önemli olduğuna inanan bir pilot.

LA>VEGAS KONUSU

Dizi; Cuma günü Los Angeles Uluslararası Havalimanı'ndan Vegas'a havalanıp, Pazar gecesi geri dönecek olan uçuş seferi boyunca yaşananları bizlere aktaracak. Yolcular ise hedefleri ve bunu gerçekleştirebilecek potansiyelleri olup da şimdiye kadar istediklerini elde edememiş ve Vegas'ın casino dünyasında kazançlı çıkmayı hedefleyen bir topluluk.

17-02/24/dylan-mcdermott2.jpg

MCDERMOTT'UN KARİYERİ

53 yaşındaki McDermott son dönemde American Horror Story, Hostages, Will & Grace, Ally McBeal ve Stalker gibi çeşitli dizilerde karşımıza çıkmıştı. Aktör ayrıca yakın zamanda gösterime girecek olan Blind, Huntsville ve Clovehitch gibi filmlerin oyuncu kadrosunda da yer alıyor. 

İLK KEZ BİR KOMEDİ DİZİSİNDE!

Genellikle drama türündeki yapımlarda görmeye alıştığımız McDermott'u böylelikle ilk kez bir komedi dizisinde başrol oyuncusu olarak izleyeceğiz. Kenan İmirzalıoğlu'nu bir komedi dizisinde izlemek benzetmesi yaparsak uygun düşebilir:)

YAPIM EKİBİNDE KİMLER VAR?

Twentieth Century Fox Television ve Gary Sanchez Prods yapımcılığında hazırlanan dizinin senaryosunu Lon Zimmet (Unbreakable Kimmy Schmidt) kaleme alırken; Modern Family'nin ortak yaratıcısı Steve Levitan ise pilot bölümün yönetmenliğini üstleniyor. Bu ikili ile birlikte Will Ferrell, Adam McKay ve Chris Henchy ise yürütücü yapımcı olarak projeye destek verecek isimler.

'Dylan McDermott - Stalker':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin