resim yok
05 Aralık 2011 - 00:00

 

“Hanımın Çiftliği” dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Caner Cindoruk ile Ebru Özkan’ın ilişkileri evliliğe doğru gidiyor.
 
Çift önceki gün Caner Cindoruk’un şair kardeşi Taner Cindoruk ve yazar babası Zafer Cindoruk’un ortak düzenledikleri imza gününe katıldı. İmza gününde aynı zamanda oyunculuk da yapan Taner Cindoruk, “Çocuğa İnanmanın Sonu Yok” adlı şiir kitabını, Zafer Doruk ismini kullanan babası ise “Beyaz Atlı Geceler” kitabını tanıttı. Şimdiden aileye girdiğini gösteren Ebru Özkan, imza gününde bol bol müstakbel kayınpederi ve kayınbiraderinin fotoğraflarını çekti. Ünlü İtalyan yıldız Monica Bellucci ile oynadığı filmle gündemde olan Caner Cindoruk, “Evlilik ne zaman?” sorusuna “Birlikteliğimiz güzel devam ediyor. Evlenmeyi istiyoruz ama ‘Şu tarihte olur’ diyemeyiz” yanıtını verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin