Ebru Akel'in değişen yaşamı!

''Evlilik çok büyük bir emek!''

resim yok
30 Haziran 2014 - 12:50
Röportaj

''Evlilik çok büyük bir emek!''

Ekranların güzel, başarılı sunucu ve oyuncularından Ebru Akel, anne olduktan sonra değişen yaşamını, Özer Sancak ile olan mutlu evliliğini ve yeni kitabını Hafta Sonu dergisine anlattı.


'Hamilelik Serüvenim' adlı kitabınız raflardaki yerini aldı. Bu kitap fikri nasıl doğdu?
 
Hamilelik sürecinde yazmaya başladım. Doktorlarla yaptığım çalışmaları ekledik. Hem hamilelik hem doğum hem de daha sonrasını anlatan bir kitap oldu. İçeriği çok zengin. İlk defa böyle bir tecrübe yaşadım. Aslında bana sorulan soruların cevabını bir yerde net ve doğru şekilde verebilmek bu işin çıkış noktası... Çok güzel geri dönüşler alıyorum. Herkesin kendinden bir şeyler bulduğunu görüyorum. Raflarda uzun süre, rehber görevini görecek bir kitap oldu.
 
İkinci çocuğu düşünüyor musunuz?
 
Henüz çok erken. 10 ay önce Eren dünyaya geldi. Belki altı ay sonra bu soruyu sorsan, düşüncelerim biraz daha farklı olur. Şu an Eren'in tadını çıkarıyorum. Bir de arkadaşlarımdan hep 'Bir çocuk hiçbir şey, iki çocuk çok şey' lafını duyuyorum. Bir çocukla hayat zorlaşıyor ama iki çocukla daha da zorlaşıyor. Çocukları nasıl büyütüp yetiştireceğin, nasıl bir gelecek sağlaman gerektiği çok önemli.

 

'SADIK KALMA PROBLEMİ OLANLAR EVLİKİLTEN KORKAR!

Bebekten sonra eşinizle ilişkiniz değişti mi?
 
Biz biraz seyahati ve gezmeyi seven bir çiftiz. Şu anda gitmiyoruz. Bizim için en büyük değişim, baş başa seyahatlerimizin olmaması. Önceliğimiz Eren olduğu için, farklılıklar yaşıyoruz. Uyurken yanında olmak istiyorsak, o geceki programımızı iptal edebiliyoruz. Eskiden evde yemek yoksa Özer'le dışarıdan sipariş veriyorduk. Şimdi evde pişen yemekler çok önemli. Bu çok hoşumuza gidiyor.[reklam]

Aşk ve evlilik kelimeleri yan yana geldiğinde neler oluyor?
 
Aşk ve evliliği yan yana getirmeye gerek yok. Evlilik zaten aşk ve sevgiyle yapılan bir şey. Evlilik, iki insanın birlikte yaptığı her şeyden çok mutlu olarak yaşamaya devam etmesi. Evlilik, uzun süreli ve emek verilen bir ilişki. 'Evlilikten korkuyorum' sözü, insanların uzun süreli ilişki kuramama ve sadık olamama problemi bence. Aslında evlilikten değil, ilişkiden korkmak... Aynı noktada buluştuğun insanla uzun süreli birlikteliğin adı ise; evlilik. Çok büyük bir emek. Aşk da bunun içinde yükselen, alçalan, gelgitler yaşayan bir duygu. Aşk şekil değiştiriyor.
 
Peki evliliğin en eğlenceli tarafı neymiş?
 
Her an sohbet edebileceğin, ortak zevklerini paylaşabileceğin, içini özgürce açabileceğin bir durumdasın. Bu çok güzel bir şey. Bizim için en eğlenceli şey de, evimizde vakit geçirmek.

 

'SEVGİ AZALMIYOR!'

''Eren'in uyku, oyun ve babasının bizimle olduğu saatler belli. Çocuktan sonra şimle paylaşım alanlarımız artıyor. Çocuk doğunca eşine sevgin azalmıyor.''

 

'BİRLİKTE OLMAK EĞLENCELİ'

Evliliğin en eğlenceli yanı her an sohbet edebileceğin, içini özgürce açabileceğin bir durumda olmak. Bizim için en eğlenceli şey evimizde vakit geçirmek.

 

 

EBRU AKEL'İN EĞLENCELİ EVLİLİK SERÜVENİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin