Ebru Gündeş 'Dutyfree' ile güldü!

Ebru Gündeş'in atı kazandı!

resim yok
16 Ocak 2014 - 10:24
Magazin

Ebru Gündeş'in atı kazandı!

Ebru Gündeş'e 'Dutyfree' morali!

17 Aralık'ta düzenlenen rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonucunda tutuklanarak cezaevine giren işadamı Reza Zerrab’ın eşi Ebru Gündeş’e hediye ettiği Dutyfree isimli İngiliz atı dün gece Veliefendi Hipodromu'nda koşulan "My Volga Boatman Koşusu"nu kazandı.


İşte detaylar:

 

MORAL OLDU

Derin operasyon sonucunda tutuklanarak cezaevine giren işadamı Reza Zerrab'ın eşi Ebru Gündeş'e hediye ettiği at yarış kazandı.

Veliefendi Hipodromu'nda dün akşam Ebru Gündeş Sarraf adına kayıtlı koşan 6 yaşındaki DutyFree, 46 bin 500 TL ikramiyeli koşuyu kazanarak günler sonra sahibesinin yüzünü güldürmüş oldu.

 

GÜÇLÜ RAKİPLERİ GERİDE BIRAKTI

1400 metre mesafede ve kum pistte yapılan koşuda 6 yaşındaki Dutyfree 1.24.44'lük derecesiyle birinciliğe uzanırken 9 güçlü rakibini de geride bıraktı.

Jokey Gökhan Kocakaya ile start alan safkan, gecenin beşinci yarışı olan "My Volga Boatman Koşusu"nu kazanma başarısının gösterdi.

Dutyfree, 07 Haziran 2013'ten bu yana ilk kez finişi önde geçmeyi başardı.

Rıza Zerrab, başarılı safkanı eşi Ebru Gündeş’e doğum günü hediyesi olarak önceki yıl 800 bin TL'ye satın almıştı.[reklam]

GÜNDEŞ'İN BEDEN DİLİ

O Ses Türkiye'nin yarı finaline Ebru Gündeş damgasını vurdu. Ebru Gündeş, belli etmemeye çalışsa da yarı final akşamı fazlasıyla gergindi

Eşi Reza Zarrab tarafından aldatıldığını telefon dinlemelerinden öğrenen Gündeş’in, bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği herkes tarafından merakla bekleniyor.

Kanaltürk'te yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Beden Dili Uzmanı Riccon İlhan Doğan, Ebru Gündeş'in hal ve hareketlerini şöyle yorumladı:

 

ŞEFKAT EKSİKLİĞİ VAR

''Ebru Gündeş'in kollarını kapatması, yumruk sıkması, gerginliğini gösteriyor. Ebru Gündeş’te çok gergin bir hava var. Duyguları çok gergin. Sık sık koluyla oynuyor, okşuyor. Koluyla oynaması, kolunu okşaması şefkat duygusunun eksikliğini gösteriyor.

Orada kendini yalnız hissediyor, kaygı ve endişeyi kesinlikle taşıyor. Ellerini gergin bir şekilde hareket ettirmesi otokontrolü sağlamaya çalışıyor, dik duruşunu gösteriyor, mücadele ruhunu veriyor. Fakat Gündeş’in burada parmak göstermesi kamuflaja da giriyor. Bir nevi kendisini gizlemeye çalışıyor. Otokontrolü tam olarak sağlayamıyor ama sağlamaya çalışıyor.''

 

 

O SES TÜRKİYE'YE EBRU GÜNDEŞ KONUSUNDA ELEŞTİRİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin