resim yok
27 Aralık 2012 - 00:00

 

Alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulan ve daha sonra ehliyetini geri alan Ece Erken’e, bu kez trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçlamasıyla dava açıldı
Alkollü araç kullandığı için el konulan ehliyeti kendisine iade edilen ünlü sunucu Ece Erken hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Erken suçlamaları kabul etmedi. Ancak savcılığın hazırladığı iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Erken önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak.
Sunucu Ece Erken, 1 Aralık 2012’de Ortaköy’de trafik kontrolüne takılmış, kameralar önünde alkolmetreyi üflemeyi reddedince de kan testi için polis nezaretinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülmüştü.
 
 
 
 
Suçlamaları kabul etmedi
Erken burada kan örneği vermeyince doktor muayenesiyle alkollü olduğu kanaatine varılmıştı. Bunun üzerine de Erken’in ehliyetine el konulmuştu. Alkollü olmadığını iddia eden Erken daha sonra ehliyetinin iadesi için dava açtı.
Erken’in ehliyetine usulsüz el konulduğu iddiasıyla yaptığı başvuru üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği, el koyma işleminin yanlış yapıldığına karar vererek Erken’e ehliyetini iade etti.
Ancak Erken hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçlamasıyla 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığı ortaya çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen Erken, hâkim karşısına çıkacağı günü bekliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin